Ελλάδα

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα «αράχνη» ήταν στο πάρτι με τη Γεωργία Μπίκα, λέει δικηγόρος

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή, με τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορούμενων για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα να ισχυρίζεται ότι η γυναίκα που έκλεψε από τον αυτόχειρα σχεδόν 500.000 ευρώ, ήταν στο ίδιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την 24χρονη.

Ανάμεσα στους ανθρώπους στους οποίους αναφέρεται ο γυμναστής στο σημείωμα αυτοκτονίας του είναι και ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, ο οποίος μίλησε σήμερα (02.06.2022) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 κι εκείνη αναφέρθηκε στη γυναίκα που ήταν στο ίδιο πάρτι με τη Γεωργία Μπίκα.

Ο δικηγόρος χαρακτήρισε «απορίας άξιον» το πώς «ένας άνθρωπος φτάνει στην τελευταία δήλωσή του θέλοντας να περιγράψει το τοξικό περιβάλλον που τον οδήγησε σε αυτήν την συμπεριφορά, να κατονομάζει πρόσωπα».

Ο νομικός, ο οποίος ήταν συνήγορος υπεράσπισης των καταγγελλόμενων από τη Γεωργία Μπίκα ως βιαστές της, εκτίμησε ότι, το σημείωμα του 50χρονου καταδεικνύει δύο πράγματα. Αφενός «την ύπαρξη αξιόποινων πράξεων που οδήγησαν στην αυτοκτονία» και δεύτερον ότι, «το άτομο που φέρεται να κατονομάζεται ως υπαίτιο, συμμετείχε στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς, όπου καταγγέλλεται ότι βιάστηκε η Γεωργία Μπίκα».

Είχε αποκαλύψει σκέψεις αυτοκτονίας ο 50χρονος γυμναστής – Ποιοι γνώριζαν, γιατί δεν επενέβησαν οι αρχές

 

Είπε πάντως πως, η υπόθεση αναδεικνύει τους κανόνες δεοντολογίας για το πώς πρέπει να προσεγγίζεται πληροφορία που μπορεί να είναι και ψευδής, αλλά να διαδοθεί και να σπιλωθούν υπολήψεις.

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News