Ελλάδα

Καιρός: Κρύο για ακόμα μια εβδομάδα – Πέντε βαθμούς χαμηλότερα η θερμοκρασία

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)




Τον καιρό όπως θα κυλήσει έως την επόμενη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου περιγράφει σε ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος. 

Όπως αναφέρει: «Μέχρι τουλάχιστον την επόμενη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου θα διατηρηθεί το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας, θερμοκρασίες οι οποίες θα συνεχίσουν να είναι κατά 5-6°C χαμηλότερες σε σχέση με τη μέση τιμή για την εποχή».

Όπως εξηγεί, το Σαββατοκύριακο θα βρέξει τοπικά στη Θεσσαλία, στην Εύβοια και τις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις περιοχές πάνω από τα υψόμετρα που αναγράφονται στην φωτογραφία, που όμως δεν θα προβληματίσουν.

 

Οι θερμοκρασίες μέσα στο Σαββατοκύριακο όπως αναφέρει θα φτάσουν στους 6-8°C στα Βόρεια και στους 10-14°C στα Κεντρικά και Βόρεια.

Ενδεικτικές μέγιστες θερμοκρασίες Αθήνας:

Σάββατο 8/2 : 10°C
Κυριακή 9/2 : 10°C
Δευτέρα 10/2 : 10°C
Τρίτη 11/2 : 11-12°C

«Οι αντίστοιχες ελάχιστες θερμοκρασίες στην Αθήνα θα φτάνουν περίπου στους 4-6°C, ανάλογα αν πρόκειται για βόρεια προάστια ή για κεντρικά και νότια αντίχοιχα. Πάντως κάτι ακραίο (καιρικά) για τις επόμενες 7 ημέρες, δεν αναμένεται», καταλήγει.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ο πολυαναμενόμενος γάμος στην Πλακα, όλα όσα συμβαίνουν

admin

Βασίλης Δημάκης: Η φυλακή, οι σπουδές, το σύμφωνο συμβίωσης με την Ερασμία Μάνου και ο θάνατος στα 47 του

admin

Πιερία: Εδώ η 34χρονη δολοφόνος έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της – «Σίγουρα είχε συνεργούς» λέει ο πατέρας του θύματος

admin