Media

Η επιστροφή της Όλγας Τρέμη

Με καθημερινή παρουσία επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο η Όλγα Τρέμη. Η έμπειρη δημοσιογράφος θα σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ του ATTICA TV που παρουσιάζουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και η Μάγκυ Δούση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού: «Η Όλγα Τρέμη, δημοσιογράφος με πολυετή πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης, έρχεται σε ρόλο σχολιαστή στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο “ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ” που προβάλλεται καθημερινά στις 19:00 μέσα από τη συχνότητα του ATTICA TV.

Η Όλγα Τρέμη, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική του ενημερωτικού τομέα, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία και την εμβέλεια του σταθμού.

Η καριέρα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σημαντικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, ιδιαίτερα μέσα από την πολυετή παρουσία της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA. Ωστόσο, η διαδρομή της ξεκίνησε στον έντυπο Τύπο, με συνεργασίες σε κορυφαίες εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, το Βήμα, ο Ελεύθερος Τύπος και το Έθνος».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου για «Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Άρχισα να κλαίω, ήταν κάτι σαν κρίση πανικού

admin

«The 2Night Show»: Γιολάντα Καλογεροπούλου και Marseaux απόψε καλεσμένες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

admin

Masterchef 2025: Ο Λευτέρης αποφασίζει για το πιάτο και φέρνει κι άλλες ανατροπές

admin