Αθλητικά Νέα

Ο Γιώργος Πομάσκι αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΤ κορυφαίος προπονητής για το 2024

ΦΩΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI




Τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή για το 2024 κατέκτησε ο Γιώργος Πομάσκι στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Μαζί με τον Μίλτο Τεντόγλου πανηγύρισαν την κατάκτηση τριών χρυσών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν μέσα στη χρονιά.

Ο Γιώργος Πομάσκι σημείωσε μία ακόμα σημαντική διάκριση στην πλούσια καριέρα του, καθώς επικράτησε του προπονητή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, Εργκίν Αταμάν και του προπονητή του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ.

Ο Πομάσκι βραβεύτηκε στην τελετή του ΠΣΑΤ και μεταξύ άλλων τόνισε: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε τέτοια χρονιά», μιλώντας για τις επιτυχίες των αθλητών του μέσα στο 2024”.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άρης – Παναθηναϊκός: Η αποστολή της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη

admin

Λέιτον Όριεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Οι «πολίτες» τρόμαξαν αλλά προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας

admin

Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποσχέθηκε πριμ 1 εκατομμυρίου ευρώ τους παίκτες του Άρη

admin