Αθλητικά Νέα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε με τους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ τη μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα

ΦΩΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI




Με μία απίθανη ανατροπή στο φινάλε τους εντός έδρας αγώνα της με την Άστον Βίλα, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 2-1 και έκανε χαρούμενο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει… όνειρα για Champions League, αφού ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League, πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περίμενε τους ποδοσφαιριστές του στον διάδρομο της φυσούνας του Σίτι Γκράουντ για να τους υποδεχτεί και να τους συγχαρεί.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ αγκάλιασε τον προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο αλλά και τους παίκτες της ομάδας.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Σπουδαίο ματς στη Βαρκελώνη για την 26η αγωνιστική της Euroleague

admin

NBA All Star Game: Στην ομάδα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

admin

Παναθηναϊκός – Εφές Αναντολού ανάλυση: Ο μπόμπερ Ναν, ο μαέστρος Σλούκας και ο ανεβασμένος Οσμάν

admin