Αθλητικά Νέα

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Με κορόιδευαν στο σχολείο επειδή ήμουν πολύ μελαχρινός με πεταχτά αυτιά»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για την εφηβική του ηλικία, την απόφαση να πάει στον Άρη, την πορεία του με τους «κίτρινους» αλλά και την απόρριψη που είχε από την Εθνική ενόπλων.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με αφορμή το νέο του βιβλίο «Τρωτός Άτρωτος» κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε για άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ άνοιξε την καρδιά του, θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο καταστάσεις και βιώματα που έχει αντιμετωπίσει, μέχρι να φτάσει στην κορυφή.

Από τα παιδικά του χρόνια και την αντιμετώπιση που είχε από τους συμμαθητές του στο σχολείο, την άποψη που είχε η οικογένεια του για το μπάσκετ, αλλά και την μεταγραφή που πήρε στον Άρη.

Μάλιστα με τα λόγια του ο Γιαννάκης συγκινεί, τονίζοντας πως θέλει από το δικό του μετερίζι να αναδείξει την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε από τον Γιαννάκη και στην Εθνική ενόπλων, από την οποία απορρίφθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Όπως είναι λογικό ο Γιαννάκης αναφέρθηκε και στην χρυσή περίοδο του Άρη, όταν οι Θεσσαλονικείς ήταν η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη, με τον 65χρονο να τονίζει πως ο κόσμος μαζευόταν από πολύ νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να δει από κοντά τους κίτρινους.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Πάουλα Μπαντόσα βλέπει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Paris Masters

admin

O Έρικ τεν Χαγκ έγινε 5ος προπονητής που αποχωρεί από την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 2013

admin

Ο Μπαλοτέλι παρουσιάστηκε από την Τζένοα ως Σuper Μario

admin