Lifestyle

Εύη Βατίδου: «Πρέπει να θεσμοθετηθεί το προγαμιαίο συμβόλαιο και στην Ελλάδα»

Η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε για το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών μετά από ένα διαζύγιο, καθώς και για το προγαμιαίο συμβόλαιο ανάμεσα σε ζευγάρια.

Στο περιθώριο κοσμικής εκδήλωσης, η Εύη Βατίδου έκανε δηλώσεις στις κάμερες, το βράδυ του Σαββάτου (26-10-2024). Ρωτήθηκε για το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών, καθώς και για το προγαμιαίο συμβόλαιο ανάμεσα σε ζευγάρια.

«Νομίζω ότι πρέπει να νομοθετηθεί, να θεσμοθετηθεί το προγαμιαίο συμβόλαιο. Είναι κάτι που έχει αργήσει να γίνει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα γίνει και ποτέ αλλά θεωρώ πως είναι απαραίτητο. Θα αποφύγουν στην πορεία πάρα πολλά θέματα τα ζευγάρια, αν είναι λυμένα από πριν», είπε η Εύη Βατίδου.

«Συμφωνώ απόλυτα με τη συνεπιμέλεια, ώστε να μη μπορεί να εκβιάζει ο ένας γονιός τον άλλο. Βέβαια, τα δικαστήρια δίνουν πάντα στη μαμά τα παιδιά, όταν αυτά είναι μικρά.

Θεωρώ πως αυτό είναι και το σωστό, γιατί όταν είναι πολύ μικρά τα παιδιά, θέλουν τη μαμά τους, όταν και εκείνη βεβαίως είναι μια καλή μαμά», ανέφερε στη συνέχεια.

«Και ο πατέρας έχει το δικαίωμα να ασκεί την επιμέλειά του και να έχει την επικοινωνία του κανονικότατα και να μην τον εκβιάζει ούτε η μαμά στην περίπτωση που εκείνος δεν θέλει να τα δώσει ή τον πιέζει για διάφορους πάλι οικονομικούς λόγους. Γιατί πάντοτε το οικονομικό είναι που μας δημιουργεί προβλήματα», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Εύη Βατίδου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Adele κουφάθηκε στο ένα αυτί από σπάνια λοίμωξη «πιο επώδυνη από τον τοκετό»

admin

Γιώργος Θεοφάνους: Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά, η σχέση μας είναι off

admin

Ο Ηλίας Δρούλιας απάντησε μετά τις αντιδράσεις για την μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη – «Το χαμόγελό μου»

admin