Media

Μαρίνα Καλογήρου: «Ζούσα ένα χρόνο στη Σέριφο γιατί είχα μείνει χωρίς χρήματα» εξομολογείται η ηθοποιός

Η Μαρίνα Καλογήρου μίλησε για την περίοδο που έζησε εκτός Αθηνών, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Η ηθοποιός έκανε ένα μίνι απολογισμό της καριέρας της.

Η Μαρίνα Καλογήρου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» στον Alpha και αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, τις δυσκολίες αλλά και την αγάπη της για την τέχνη της. Αποκάλυψε πως κάποια περίοδο αναγκάστηκε να ζήσει εκτός Αθηνών, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Στη συνέντευξή της, παραδέχτηκε ότι συχνά την θεωρούν «δύσκολη» στον επαγγελματικό της χώρο, αλλά εξήγησε πως αυτό δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της, καθώς δίνεται ολόψυχα σε κάθε της ρόλο.

«Με θεωρούν δύσκολη στον χώρο μου, αλλά δεν είμαι “δύσκολη” στη δουλειά. Στο πρώτο ραντεβού που πήγα, μου είπαν ότι θα είναι ο Θάνος Παπαδημητρίου και είπα αμέσως “ναι.”

«Δουλεύω 29 χρόνια και ποτέ δεν είχα άγχος για τη δουλειά μου. Ποτέ δεν την είδα σαν υποχρέωση αλλά σαν τέχνη – κι ευτυχώς, βγάζω και χρήματα».

«Έζησα στη φύση, στη Χαλκιδική, στη Σέριφο. Είχα χτίσει ένα σπίτι εκεί και έμεινα, γιατί τότε είχα μείνει χωρίς χρήματα».

«Κάνω ό,τι αισθάνομαι. Καθώς μεγαλώνω, νιώθω ότι με έχει τραυματίσει αυτό» είπε η Μαρίνα Καλογήρου στη συνέντευξή της.

Η Μαρίνα Καλογήρου γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 1996 στη σειρά Λόγω τιμής στο κανάλι Mega. Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο της το 2001 στην ταινία «Αύριο θα’ναι αργά» όπου είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ταμπού – επόμενα επεισόδια: Μια παράτολμη κίνηση του Ζήση φουντώνει τη ζήλεια του Έκτορα

admin

Ναταλία Γερμανού για Droulias Brothers: «Έτσι είναι οι κρητικές μαντινάδες; Δεν είδαν το πρόβλημα»

admin

ZoePre: «Θεωρώ ανήθικο να έχω μία υποτυπώδη εξουσία και να πληρωθώ για κάτι τόσο σημαντικό» λέει η youtuber

admin