Media

Κώστας Τσουρός: Αναστασία Γιούσεφ και Νίκος Οικονομόπουλος δεν το είπαν ποτέ, δεν υπάρχει συναίνεση

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε μετά τον «θόρυβο» που προκάλεσε η Αναστασία Γιούσεφ. Η χορεύτρια υποστήριξε πως είχε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο και πως την απόφαση να χωρίσουν, πήρε η ίδια.

Η συνέντευξη που έδωσε προ ημερών η Αναστασία Γιούσεφ, προκάλεσε συζητήσεις στα social media και όχι μόνο. Αιτία ο ισχυρισμός της, πως ο Νίκος Οικονομόπουλος, ήταν για ένα διάστημα, το άλλο της μισό. Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για το όλο θέμα στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega.

«Το κακό για τώρα είναι ότι η Αναστασία Γιούσεφ ξαφνικά εκθέτει μια κατάσταση που έζησε με τον Νίκο Οικονομόπουλο διότι δεν ήταν συναινετικό το να δημοσιοποιηθεί αφενός η σχέση και αφετέρου να δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες αυτής της σχέσης. Δεν την είχε παραδεχθεί ο Νίκος Οικονομόπουλος αυτή τη σχέση ούτε θυμάμαι ποτέ να είχαν βγει οι δυο τους και να πουν ότι ήταν ζευγάρι» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Παιδιά, έχει το δικαίωμα κάποιος να βγάλει προς τα έξω κάτι τόσο προσωπικό χωρίς τη συναίνεση του άλλου;

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε σχολιάσει πάρα πολλές φορές ανθρώπους οι οποίοι έχουν βγει και έχουν πει για προηγούμενες τους σχέσεις χωρίς να έχουν τη συναίνεση του άλλου ανθρώπου οπότε δεν θα σχολιάζουμε αλά καρτ».

«Πάντα θα πρέπει να κρατάμε την ίδια στάση. Όταν δεν είναι συναινετική η αποκάλυψη μιας σχέσης, δεν δικαιούται κανείς να την βγάλει προς τα έξω. Προφανώς και είναι δυσαρεστημένη γιατί επί της ουσίας λέει ότι «με απατούσε», αυτό λέει» είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

Η χορεύτρια, Αναστασία Γιούσεφ, είχε βρεθεί προ ημερών σε podcast και αποκάλυψε ότι παλαιότερα διατηρούσε σχέση με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ μίλησε και για τον λόγο που χώρισαν.

«Το λόγο που χωρίσαμε δεν τον έχω πει πουθενά. Ένα βράδυ εγώ χόρευα στο Villa Mercedes και μου είπε ότι θα κάτσει μέσα να κοιμηθεί. Τελειώνω τη δουλειά μου και πάω απέναντι να φάω μια σαλάτα. Και όπως τρώω τη σαλάτα, βλέπω στην τηλεόραση “Ο Νίκος Οικονομόπουλος τράκαρε στην παραλιακή, ήταν παρέα με ένα μοντέλο” και λέω… σε έσφαξα!».

 

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ναταλία Γερμανού για Droulias Brothers: «Έτσι είναι οι κρητικές μαντινάδες; Δεν είδαν το πρόβλημα»

admin

Μαρίνα Καλογήρου: «Ζούσα ένα χρόνο στη Σέριφο γιατί είχα μείνει χωρίς χρήματα» εξομολογείται η ηθοποιός

admin

ZoePre: «Θεωρώ ανήθικο να έχω μία υποτυπώδη εξουσία και να πληρωθώ για κάτι τόσο σημαντικό» λέει η youtuber

admin