Αθλητικά Νέα

Premier League: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ καθάρισε για την Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει στο 11ο φετινό του γκολ στην Premier League κέρδισε 1-0 την Σαουθάμπτον, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (26/10/24).

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να «πυροβολεί» τ’ αντίπαλα δίχτυα και να χαρίζει νίκες στη Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά σήμερα στη δύσκολη επικράτηση κόντρα στη μαχητική Σαουθάμπτον στο «Ετιχαντ» με 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ βρήκε μόλις στο 5΄το δρόμο προς τα δίχτυα και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα περιμένει το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου (27/10/24) ντέρμπι στο «Anfield» ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ για να δει εάν θα παραμείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της Αστον Βίλα επηρεασμένη από τα δύσκολα παιχνίδια που δίνει στο Champions League δεν μπόρεσε να κερδίσει την σκληροτράχηλη Μπόρνμουθ, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο Ρος Μπάρκλεϊ στο 76΄έκανε το 1-0, ωστόσο στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Εβανίλσον.

Σπουδαίο ματς έγινε στο Λονδίνο, όπου η Μπρέντφορντ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Ιπσουϊτς, κατάφερε να κάνει μια επική ανατροπή και να πάρει τη νίκη με σκορ 4-2. 

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (26/10/24)

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 1-1

(76′ Μπάρκλεϊ-90’+ Εβανίλσον)

Μπρέντφορντ – Ίπσουιτς 4-3

(44′ Γουϊσά, 45’+ αυτ. Κλαρκ, 51′ πεν., 90’+ Μπεμό-28′ Σμόζντιτς, 31′ Χερστ, 86′ Ντελάπ)

Μπράιτον – Γουλβς 2-2

(45′ Γουέλμπεκ, 85′ Φέργκιουσον-88′ Αϊτ Νουρί, 90’+ Κούνια)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 1-0

(5′ Χάαλαντ)

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-4: Καταλανική μαγεία στο «Bernabeu»

admin

Πανιώνιος – Μαρούσι 86-62: Εύκολη νίκη για τους «κυανέρυθρούς» – Παραιτήθηκε ο Βετούλας από τους φιλοξενούμενους

admin

Η βαθμολογία της Super League μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανσερραϊκό, οι φάσεις και τα γκολ της αγωνιστικής

admin