Media

Ο Κώστας Φραγκολιάς άκουσε την ευχή που του έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας και βγήκε εκτός πλάνου από τα γέλια

Ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς έκαναν κοινές δηλώσεις στην κάμερα. Το κλίμα ήταν καλό και αυτό φάνηκε, σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

Στα εγκαίνια γνωστού κλαμπ της Αθήνας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (25-10-2024) ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος μαζί με το μοντέλο και ηθοποιό έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη.

Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στον χωρισμό του Κώστα Φραγκολιά: «Έκανα αυτή τη δήλωση ότι ελπίζω να τα ξαναβρείς με το κορίτσι σου. Έλα εδώ να ακούσεις τι έλεγα. Είπα ότι όλες οι σχέσεις περνούν κρίση» είπε στην ρεπόρτερ ο Δημήτρης Παπανώτας, με τον Κώστα Φραγκολιά να γελάει και να βγαίνει από το πλάνο.

Στη συνέχεια ο συνεργάτης του στην εκπομπή Happy Day επέστρεψε και απάντησε: «Τι να πω εγώ; No comment».

«Ηλικιακή κρίση περνάω αυτή τη στιγμή. Είμαι ένα παιδί 16 ετών, εγκλωβισμένο στο σώμα ενός 30αρη. Γενικά με ενοχλεί να ασχολούμαστε με τις προσωπικές ζωές των άλλων. Αλλά ποιος είμαι εγώ, να μου πεις».

Ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς βρίσκονται μαζί καθημερινά στο πάνελ του Happy Day, που συνεχίζεται για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Βαγγέλης Περρής: Οι Droulias Brothers δεν έχουν καταλάβει τίποτα, δεν έχουν πάρει χαμπάρι

admin

Πέμη Ζούνη: «Έχω γελοιοποιηθεί στον έρωτα, έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα όπως καθόμουν»

admin

Νίκος Μάνεσης για Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν είναι όλα για τηλεθέαση, να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ»

admin