Lifestyle

Νίκος Κουρκούλης για Κέλλυ Κελεκίδου: «Δεν υπάρχει γάμος χωρίς κρίση και αυτό είναι φυσιολογικό»

Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου είναι παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και το τελευταίο διάστημα, μια σειρά από δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχουν χωρίσει.

Ο Νίκος Κουρκούλης έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με την Αγγελική Ηλιάδη και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για ακόμα μια φορά, για τη σχέση του, με την Κέλλυ Κελεκίδου. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια κοινής πορείας, οι φήμες για ενδεχόμενο χωρισμό του ζευγαριού έκαναν τον γύρο των social media, προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον.

«Δεν υπάρχει προσωπικός χρόνος. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής τα καλύτερα μου σαν πατέρας στα παιδιά μου λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων», ανέφερε αρχικά έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε για τα παιδιά του και τις σχέσεις που διατηρεί με εκείνα.

Για την φημολογούμενη κρίση στον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου είπε: «Τα δημοσιεύματα κυκλοφορούν περίπου 20 χρόνια. Όταν πρέπει να πω κάτι θα το πω και αν είναι κάτι σημαντικό. Ούτε στεναχωριέμαι, ούτε μπαίνω στη λογική να βλέπω σχόλια. Δεν υπάρχει γάμος χωρίς κρίση. Είναι φυσιολογικό. Το θέμα είναι να τα ξεπερνάμε και να μένουν στο παρελθόν».

«Θα έκανα εκπομπή με την σύζυγό μου αν το περιεχόμενο μας ενδιέφερε. Και στο παρελθόν μας έχει προταθεί» είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

Αλλάζοντας θέμα αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του: «Τηλεοπτικά καλούμε να κάνω κάποια δοκιμαστικά. Φέτος δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Για το The Voice δεν μου έγινε πρόταση. Μου πρότειναν τηλεπαιχνίδι και ένα ταξιδιωτικού περιεχομένου».

Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου παντρεύτηκαν στις 14 Ιουλίου 2009 με κουμπάρους την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μάκη Πουνέντη. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη ατασθαλία που έκανε ως φοιτήτρια – «Έτσι το εξηγώ»

admin

Μανώλης Εμμανουήλ: «Έκανα χειρουργείο για όγκο στον εγκέφαλο, οι πιθανότητες να ζήσω ήταν 50 – 50»

admin

Αν Χάθαγουεϊ: Κομμωτής σταρ του Χόλιγουντ ξεσπάει για την ηθοποιό – «Η χειρότερη εμπειρία που είχα»

admin