Media

Survivor: Αποχώρησε η Εκατερίνα – «Για μένα είμαι ήδη νικήτρια»

Έσβησε τη δάδα της η Εκατερίνα από τους Πράσινους στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (26.10.2024). Η παίκτρια μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην ομάδα της -ειδικά τις τελευταίες ημέρες-, ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της, έχασε στο τελευταίο αγώνισμα και αναγκάστηκε να πει «αντίο» σε φίλους και αντιπάλους.

Από νωρίς του σημερινού επεισοδίου του Survivor, οι Πράσινοι φαινόντουσαν αποφασισμένοι στο να διώξουν την Εκατερίνα. Ο Άγγελος και ο Βλαδίμηρος μίλησαν στην κάμερα λέγοντας πως θέλουν να φύγει πάσει θυσία η Ρωσίδα συμπαίκτριά τους.

Στο τελικό αγώνισμα ισορροπίας, η Εκατερίνα αντιμετώπισε τον Μιχάλη και την Ελένη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Λίγο πριν φύγει η γνωστή παίκτρια είπε πως είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της και νιώθει νικήτρια που άντεξε 1,5 μήνα χωρίς σαμπουάν και καλλυντικά.

Ευνοημένοι από κάθε πλευρά στο σημερινό παιχνίδι ήταν οι Κίτρινοι. Μετά τον στίβο, oι Τίγρεις κέρδισαν την ομαδική ασυλία, εξασφάλισαν την παραμονή τους στο reality επιβίωσης και απόλαυσαν ένα πιάτο sushi.

Δεν θα μπορούσαν να μην ειπωθούν και τα απίστευτα από τους Κίτρινους για το έπαθλο φαγητού.

Ο Κέλι μιλώντας στον Γιώργο Λιανό είπε:

«Αυτά τα περίεργα, τα ζωντανά δεν τα πολυτρώω. Δεν είναι πολύ ψημένα, εδώ ότι είναι είναι, μπορώ να φάω και των παιδιών», είπε με χιούμορ.

Πριν από την μεγάλη αποχώρηση, οι Πράσινοι πήραν στα χέρια τους τα γράμματα των οικογενειών τους με τον Άγγελο και την Ειρήνη να πλαντάζουν από το κλάμα ενώ διάβαζαν τα γράμματα των αγαπημένων τους.

Η Γεωργία από την άλλη μίλησε στην κάμερα λέγοντας πως η Μαρία κάνει στρατηγικές, μαζεύει τους πόντους και ψήφους ενώ ο Νίνο είναι ο αρχηγός.

«Πίσω από κάθε δυνατό άνδρα κρύβεται μία πιο δυνατή γυναίκα», είπε με νόημα.

Ο Mike στο συμβούλιο του νησιού σηκώθηκε μπροστά σε όλους και ξεκίνησε να ραπάρει, κάτι που έκανε τους υπόλοιπους να ανατριχιάσουν από το cringe.

Μετά το απίστευτο ραπάρισμα του παίκτη, οι Πράσινοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια με την Μαρία να ρίχνει πάνω στο «κέφι» τον Ορφέα από την θέση του.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Θέμης Κανέλλος για Fipster: Μάλλον δεν του είμαι πλέον αρκετά χρήσιμος

admin

Γιώργος Καράμπελας: Το Cash or Trash ήταν ένα υπέροχο τηλεοπτικό ντεμπούτο αλλά τελείωσε ένας κύκλος

admin

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος όταν έφυγα από το STAR

admin