Lifestyle

Λίαμ Νίσον για Πάμελα Άντερσον: Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της

Ο Λίαμ Νίσον αποκάλυψε – ότι θα έκαναν και εκατομμύρια άλλοι- ότι είναι «τρελά ερωτευμένος» με τη συμπρωταγωνίστριά του, Πάμελα Άντερσον.

Ο 72χρονος αστέρας του Taken, Λίαμ Νίσον, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι αποσύρεται από τις ταινίες δράσης, πρωταγωνιστεί μαζί με το 57χρονο είδωλο του Baywatch, Πάμελα Άντερσον στο επερχόμενο reboot, «The Naked Gun».

«Με την Πάμελα, πρώτα απ’ όλα, είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι καταπληκτική για να δουλεύεις μαζί της. Δεν μπορώ να της κάνω αρκετά κομπλιμέντα, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν έχει τεράστιο εγωισμό. Απλά έρχεται για να κάνει τη δουλειά. Είναι αστεία και τόσο εύκολη στη συνεργασία. Θα είναι καταπληκτική στην ταινία», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο People.

H Άντερσον απάντησε με τον ίδιο τρόπο αποκαλώντας τον «ταπεινό» Νίσον «τέλειο κύριο». Βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου… με σεβασμό, ευγένεια και βαθιά εμπειρία. Ήταν απόλυτη τιμή να δουλέψω μαζί του. Με φρόντισε ειλικρινά – μου έδωσε το παλτό του όταν κρυολόγησα» και πρόσθεσε ότι του έφτιαξε ψωμί και μπισκότα και του τα άφησε στο καμαρίνι του.

Ο Νίσον, θα ενσαρκώσει τον γκαφατζή αστυνομικό Frank Drebin, που αρχικά έγινε διάσημος από τον Λέσλι Νίλσεν.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Νικηφόρος: Τέμπη, ρατσισμός και μετανάστες στo συγκλονιστικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ήρωας Είσαι»

admin

Lil Durk: Συνελήφθη ο διάσημος ράπερ για υπόθεση δολοφονίας στο Λος Άντζελες

admin

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγαν ταξίδι στις Μπαχάμες: Φωτογραφίες και βίντεο από τον εξωτικό προορισμό

admin