Lifestyle

Μάθιου Πέρι: Η μητέρα του πιστεύει ότι ο πρωταγωνιστής των «Friends» είχε ένα «προαίσθημα» λίγο πριν το θάνατό του

Η μητέρα του Μάθιου Πέρι πιστεύει ότι ο αξέχαστος πρωταγωνιστής του «Friends» είχε ένα «προαίσθημα» λίγο πριν από το θάνατό του.

«Πέρασε μια περίοδο, η οποία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, λίγο πριν πεθάνει, όταν μου έδειχνε ένα από τα καινούργια του σπίτια», ανέφερε η Suzanne Morrison, μητέρα του Μάθιου Πέρι -που άφησε εποχή ως Τσάντλερ στη σειρά «Friends» -στη Savannah Guthrie στην εκπομπή «Today», σήμερα (25.10.2024) Παρασκευή.

«Με πλησίασε και μου είπε: ”Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο ευτυχισμένος που είμαι μαζί σου τώρα”. … Ήταν σχεδόν σαν να ήταν ένα προμήνυμα ή κάτι τέτοιο».

Η Morrison, η οποία είναι παντρεμένη με τον επί μακρόν ανταποκριτή του «Dateline» Keith Morrison, μοιράστηκε ότι «δεν σκέφτηκε» πολύ το γλυκό σχόλιο του γιου της εκείνη τη στιγμή, αν και της φάνηκε κάπως ασυνήθιστο.

«Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που είχαμε μια τέτοια συζήτηση; Έχουν περάσει χρόνια», θυμάται να σκέφτηκε.

«Νομίζω ότι υπήρχε κάτι- υπήρχε ένα αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να του συμβεί στη συνέχεια, και το ένιωθε πολύ έντονα», εξήγησε η Suzanne. «Αλλά είπε: “Δεν φοβάμαι πια”, και αυτό με ανησύχησε».

Η πλήρης συνέντευξη του Guthrie με τη Suzanne, τον Keith και άλλα μέλη της οικογένειας του Perry έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο «Today» την ερχόμενη Δευτέρα, που θα σηματοδοτήσει την πρώτη επέτειο από τον πρόωρο θάνατο του σταρ της κωμικής σειράς.

Ο Πέρι πέθανε σε ένα τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023. Ήταν 54 ετών.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η αιτία θανάτου του ήταν η οξεία επίδραση της κεταμίνης, ενώ ο πνιγμός και η στεφανιαία νόσος αναφέρονται ως παράγοντες που συνέβαλαν.

Πριν από το θάνατό του, ο Perry είχε δηλώσει δημοσίως ότι ήταν νηφάλιος αφού πάλευε με τον εθισμό για δεκαετίες.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς του Λος Άντζελες δήλωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τον Αύγουστο ότι ο υποψήφιος για το βραβείο Emmy είχε υποτροπιάσει και άρχισε να «ξεφεύγει από τον έλεγχο» με την ανεξέλεγκτη χρήση κεταμίνης, ενός διαχωριστικού αναισθητικού που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του πόνου.

Πέντε άτομα – μεταξύ των οποίων ο προσωπικός βοηθός του Perry, γιατροί και ένας έμπορος ναρκωτικών γνωστός ως «Βασίλισσα της Κεταμίνης » – κατηγορήθηκαν στη συνέχεια σε σχέση με το θάνατό του.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγαν ταξίδι στις Μπαχάμες: Φωτογραφίες και βίντεο από τον εξωτικό προορισμό

admin

H Ναόμι Κάμπελ έσπασε τη σιωπή της για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν: «Φουντώνουν» οι φήμες για την σχέση τους το 2019

admin

Λίαμ Νίσον για Πάμελα Άντερσον: Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της

admin