Media

Μαύροι πίνακες – επόμενο επεισόδιο: Η μητέρα της Μαρήλιας δηλώνει την εξαφάνισή της

Τι θα δούμε απόψε (25.10.2024) στις 22:30 στο 3ο επεισόδιο της σειράς «Μαύροι Πίνακες».

Μία νεαρή μαθήτρια, άγρια δολοφονημένη. Μία επαρχιακή πόλη, γεμάτη μυστικά και ψέματα. Ένας αδίστακτος δολοφόνος, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο. Ένας αγώνας δρόμου να συλληφθεί, πριν χτυπήσει ξανά…

Μαύροι πίνακες: Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο

Η Ελένη, η μητέρα της Μαρήλιας, ενημερώνει την αστυνομία ότι η κόρη της αγνοείται από την προηγούμενη νύχτα. Ο Μιλτιάδης, ο αστυνομικός διευθυντής, δίνει εντολή να χτενίσουν την περιοχή, ενώ η Άννα επισκέπτεται τον Μηνά στο νοσοκομείο και αποκαλύπτει στην αδελφή της την αλήθεια για τη σχέση του με την Ισαβέλλα. Ο Μηνάς δεν καταθέτει μήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό και έτσι ο Νίκος αφήνεται ελεύθερος. Γυρίζοντας στο σπίτι, η Αγάπη προσπαθεί να τον πλησιάσει για να μάθει τι συνέβη, αλλά εκείνος είναι απόμακρος.

Η Ιόλη με τον Άλκη πηγαίνουν στο σπίτι της Άννας για να μιλήσουν με την Ειρήνη. Την ενημερώνουν για τη Μαρήλια και τη ρωτάνε μήπως γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται. Η Ιόλη, πριν φύγουν, ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη έχει πάρει τις επιστολές από το δωμάτιο της Ισαβέλλας και ζητάει εξηγήσεις. Η Άννα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Νίκο, αλλά εκείνος έχει κλειστεί στον εαυτό του. Κι ενώ η Μαρήλια συνεχίζει να αγνοείται, ένα απρόσμενο μήνυμα στο κινητό της Άννας δίνει νέα τροπή στην ιστορία.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Γκουλιώνη (Άννα), Σοφία Κόκκαλη (Ιόλη), Αντίνοος Αλμπάνης (Άρης), Δημήτρης Κίτσος (Άλκης), Iωάννης Παπαζήσης (Νίκος), Λένα Παπαληγούρα (Αγάπη), Θοδωρής Κατσαφάδος (Σταύρος), Ελένη Βεργέτη (Έλλη), Σωτήρης Χατζάκης (πατήρ Ιωσήφ), Μελέτης Γεωργιάδης (Μιλτιάδης) και η κυρία Όλγα Πολίτου (Ελπίδα)

Συμμετέχουν: Μιχάλης Βαλάσογλου (Φάνης), Ανδρέας Κοντόπουλος (Μηνάς), Μαριλού Κατσαφάδου (Νατάσα), Σοφία Καζαντζιάν (Ελένη), Μάριος Ιορδάνου (Φίλιππος), Γιάννης Παπαδόπουλος, Εύα Σαμιώτη (Ειρήνη), Ευδοκία Μιμιλίδη (Ισαβέλα), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Μαρήλια), Άδωνις Χατζής (Νικήτας)

Το σενάριο υπογράφουν η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου και η σκηνοθεσία είναι της Κατερίνας Φιλιώτου.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Λεφάκης

Πρωτότυπη Μουσική: Χρήστος Αλεξόπουλος

Executive Producer: Kωνσταντίνος Κυριακού

Παραγωγή: Green Pixel

Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος όταν έφυγα από το STAR

admin

Survivor: Η φυλή που χάνει ένα μέλος της – Τι θα δούμε απόψε

admin

Κάτια Ταραμπάνκο: Το χρήμα το βγάζω μόνη μου, αλλά θα μου άρεσε και ο σύντροφός μου να βγάζει τα διπλάσια από μένα

admin