Αθλητικά Νέα

Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με 7 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε εφτά ποδοσφαιριστές από τις ομάδες κάτω των 19 και 17 ετών της ακαδημίας του, “δένοντας” τα ταλέντα της ακαδημίας του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Άγγελος Βύντρα (γιος του πρώην παίκτη του “τριφυλλιού”, Λουκά), Γιάννης Γαζής, Ρουσίτ Ζέκα, Κωνσταντίνος Θεοχάρης, Βασίλης Λάβδας, Θωμάς Μαρκεζίνης και Λουκάς Σταμέλλος, υπέγραψαν τα πρώτα τους συμβόλαια με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχουν ως στόχο να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου σε επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας. Συγκεκριμένα τριετές συμβόλαιο υπέγραψαν οι Άγγελος Βύντρα, Γιάννης Γαζής, Ρουσίτ Ζέκα, Κωνσταντίνος Θεοχάρης, Βασίλης Λάβδας, Θωμάς Μαρκεζίνης και Λουκάς Σταμέλλος.

Αναλυτικά:

  • Ο  Άγγελος Βύντρα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26/02/08, αγωνίζεται ως αμυντικός και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2021. Είναι μέλος στην Κ17 και στην Κ19.
  • Ο Γιάννης Γαζής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12/11/08, αγωνίζεται ως αμυντικός και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2021. Είναι μέλος στην Κ17.
  • Ο Ρουσίτ Ζέκα γεννήθηκε στην Χαλκίδα στις 28/02/07, αγωνίζεται ως μέσος και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2017. Είναι μέλος στην Κ19.
  • Ο Κωνσταντίνος Θεοχάρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21/05/08, αγωνίζεται ως μέσος και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2021. Είναι μέλος στην Κ17.
  • Ο Βασίλης Λάβδας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22/01/09, αγωνίζεται ως αμυντικός και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2018. Είναι μέλος στην Κ17.
  • Ο Θωμάς Μαρκεζίνης γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 13/08/07, αγωνίζεται ως μέσος και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2017. Είναι μέλος στην Κ19.
  • Ο Λουκάς Σταμέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28/03/08, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Τριφυλλιού το 2017. Είναι μέλος στην Κ17.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Σύλλογο.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τζίμας σκόραρε για τέταρτο σερί παιχνίδι της Νυρεμβέργης

admin

Πέθανε ο Αμίρ Αμπτούρ-Ραχίμ, προπονητής του NCAA, μετά από επιπλοκές σε χειρουργείο

admin

Ξέσπασε ο Πολ Σκόουλς για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Για δύο εκατομμύρια λίρες; Τεράστια ασέβεια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

admin