Media

Γιάννης Αϊβάζης: Η εκπομπή Breakfast@star εξαπέλυσε «πυρά» κατά του – «Ήταν ειρωνικός, δεν μπορεί να μιλάει έτσι»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι απαντήσεις του Γιάννη Αϊβάζη τα τελευταία 24ωρα, σε ερωτήσεις που δέχεται για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.

Εκνευρισμός επικράτησε στο πλατό του Breakfast@star, με τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης. Συγκεκριμένα, μετά τα όσα είχε πει ο ηθοποιός χτες, σήμερα Πέμπτη (24.10.2024) σε νέες δηλώσεις του στην Κωνσταντίνα Γκρόσι μετά από ερώτηση για την Μαρία Κορινθίου, έκανε λόγο για κόψιμο και ράψιμο στο μοντάζ.

«Δεν ενοχλήθηκα με την ερώτηση! Να απολογηθώ για κάτι που είπα; Έχω την άποψή μου, δεν προσβάλλω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ δεν είμαι κανένας σημαντικός άνθρωπος, δεν έχω αφήσει τίποτα στην ελληνική ιστορία. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που με ρωτάτε για κάτι που ίσως να μη θέλω να απαντήσω. Δεν έχει να κάνει με τη συνάδελφό σας, τη Σοφία Μανουσακίδου, την οποία την ξέρω πολλά χρόνια. Το τι κόψατε, τι ράψατε, τι δεν ράψατε… Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Στον αέρα της εκπομπής Breakfast@star προβλήθηκαν παράλληλα σε «παράθυρα» το αμοντάριστο και το μονταρισμένο, τα οποία βέβαια, ήταν ολόιδια. Οι συντελεστές της εκπομπής στην συνέχεια σχολίασαν τον τρόπο με τον οποίο μίλησε on air ο γνωστός ηθοποιός.

Η Μαίρη Αργυριάδου είπε: «Δεν μπορεί να μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε μια δημοσιογράφο. Είναι σαν να μας κατηγορεί ότι άλλα είπε και άλλα βάλαμε. Γι’ αυτό παίξαμε το αμοντάριστο, για να δούμε όλοι ότι τίποτα δεν κόψαμε και ράψαμε».

Η Λιλή Πυράκη πρόσθεσε: «Εγώ είδα ότι η χθεσινή του δήλωση ήταν χειρότερη από την προχθεσινή, ήταν ειρωνικός. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας με ήθος. Μάλλον δεν του άρεσε αυτό που δήλωσε η Μαρία Κορινθίου, αλλά δεν φταίμε εμείς γι’ αυτά που δηλώνει η Μαρία Κορινθίου».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπέττυ Μαγγίρα: Θα μου άρεσε να πάω και λίγο πιο αργά, πάντοτε φλέρταρα με την βραδινή ζώνη 

admin

Γιώργος Αρμένης: Δεν ξέρω τι έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν μπορώ να γίνω εχθρός του

admin

Survivor: Έπαθλο επικοινωνίας και αγώνισμα ατομικής ασυλίας – Τι θα δούμε απόψε

admin