Media

Κατερίνα Μισιχρόνη: Σε ταξίδι στην Αίγυπτο μας είχαν πάει κρατητήριο για 2 μέρες

«Θεώρησαν ότι, επειδή είμαστε από την Ευρώπη, είμαστε κατάσκοποι που κάτι θέλουμε» ομολογεί η Κατερίνα Μισιχρόνη.

Το πλέον περίεργο και ελαφρώς επικίνδυνο σκηνικό που έχει κληθεί να διαχειριστεί σε ταξίδι στο εξωτερικό μοιράστηκε η Κατερίνα Μισιχρόνη, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε στο πλατό του Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι. 

«Το πιο περίεργο που μου έχει τύχει σε ταξίδι ήταν όταν μου συνέβη κάτι πιο επικίνδυνο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε αστείο. Στην Αίγυπτο όπου μας σταμάτησαν, μας πήγαν σε ένα κρατητήριο γιατί θα περνούσαμε από μια περιοχή με τις φίλες μου για να πάμε στην Ερυθρά Θάλασσα» περιέγραψε αρχικά η όμορφη πρωταγωνίστρια.

«Εκεί λοιπόν, για να πας στο Blue Lagoon, περνάς από μια περιοχή που είναι λίγο περίεργη και επικίνδυνη και έχει στρατό. Οπότε θεώρησαν ότι, επειδή είμαστε από την Ευρώπη, είμαστε κατάσκοποι που κάτι θέλουμε».

«Αυτό ήταν πολύ περίεργο, αρκετά χρόνια πριν, κάπως μας μάζεψαν, μας πήγαν πίσω και μας κράτησαν για δυο μέρες στο κρατητήριο. Επικοινωνήσαμε τότε με την πρεσβεία για να εξηγήσουμε τι ακριβώς είχε συμβεί και αυτό είναι το πιο περίεργο περιστατικό που μου έχει συμβεί σε ταξίδι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ηατερίνα Μισιχρόνη στη Φαίης Σκορδά.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Αϊβάζης: Η εκπομπή Breakfast@star εξαπέλυσε «πυρά» κατά του – «Ήταν ειρωνικός, δεν μπορεί να μιλάει έτσι»

admin

Φάνης Μουρατίδης: Κυνηγάω τους έφηβους γιους μου, γιατί ψάχνω βρακί να βάλω και δεν έχω

admin

Νάντια Φοντάνα: Ας είναι καλά ο Φώτης Μεταξόπουλος, πάντα υπήρξε φύλακας άγγελος μου

admin