Auto-Moto

Έτοιμοι οι μικροί μας οδηγοί για τα FIA Motorsport Games στη Βαλένθια

Μετά την τελετή έναρξης για τα FIA Motorsport Games που πραγματοποιήθηκε στην Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών, τη Βαλένθια, οι 9 μικροί μας οδηγοί είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στη διεθνή αυτή διοργάνωση.

Στην κατηγορία Esports GT, με 57 συμμετοχές, ο Μάνος Γεράρδης σήμερα Πέμπτη αγωνίζεται στο Free Practice στους ειδικά διαμορφωμένους προσομοιωτές που έχουν στηθεί στο αρχιτεκτονικό συγκρότημα αναψυχής και πολιτισμού της Βαλένθιας.

Το δίδυμο των Χρήστου Αυγερόπουλου-Στράτου Γιαβάση, θα αγωνιστεί στην κατηγορία Rally4 Tarmac με ένα Peugeot 208 Rally4, για πρώτη φορά. Σήμερα Πέμπτη θα γίνουν οι αναγνωρίσεις και στη συνέχεια το Shakedown του αγώνα.

Ο Χρήστος Χαντζαράς θα συμμετάσχει στην κατηγορία Drift με ένα BMW M3 E36, έχοντας να αντιμετωπίσει 32 αντιπάλους. Το πρόγραμμα του οδηγού περιλαμβάνει ελεύθερα περάσματα στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου. 

Στην κατηγορία  Crosscar Junior θα συμμετάσχει ο Βασίλης Ηλιόπουλος, ενώ στην κατηγορία Senior, θα αγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος. Το πρόγραμμα και των δύο οδηγών περιλαμβάνει ελεύθερα περάσματα και αγώνα κατάταξης την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Στην κατηγορία Karting Sprint Junior, με 35 ανταγωνιστές, θα πάρει μέρος ο Νικόλαος Καραγιάννης και στην κατηγορία Karting Sprint Senior, με 37 ακόμα οδηγούς, ο Jean-Paul Καρράς. Το πρόγραμμα στις δύο αυτές κατηγορίες ξεκινάει την Παρασκευή με ελεύθερα περάσματα στο Aspar Circuit της Βαλένθια.

Στην κατηγορία Formula 4, την Παρασκευή, ο Philippe-Armand Καρράς θα αντιμετωπίσει 24 αντιπάλους.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Maserati: Απαστράπτουσα στην 41η «Auto e Moto d’Epoca»

admin

Θα κατασκευαστούν 4.806 ειδικά Jeep, όσο το υψόμετρο του Mont Blanc

admin

Opel: Με εξαιρετικά μειωμένες τιμές το Mokka

admin