Auto-Moto

Θα κατασκευαστούν 4.806 ειδικά Jeep, όσο το υψόμετρο του Mont Blanc

Μια νέα συνεργασία της Jeep με τη The North Face έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Jeep Avenger 4xe The North Face Edition των μόλις 4.806 μονάδων παραγωγής.

Μπορεί να μη μας έχει δοθεί να ανέβουμε στο Mont Blanc, το ψηλότερο βουνό των Άλπεων στη Δυτική Ευρώπη, εντούτοις θα μας δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσουμε το Jeep Avenger 4xe The North Face Edition.

Θα μου πείτε τι σχέση έχει το Mont Blanc με τη νέα έκδοση του Jeep Avenger, αλλά η απάντηση έρχεται από το γεγονός ότι η ειδική αυτή έκδοση θα παραχθεί σε μόλις 4.806 μονάδες, όσο είναι και το υψόμετρο του Mont Blanc!

Το μοντέλο είναι τετρακίνητο, χρησιμοποιώντας υβριδικό σύστημα κίνησης με ισχύ 136 ίππους και ηλεκτρικό κινητήρα 21 kW για τους πίσω τροχούς, προκειμένου να έχει εκτός δρόμου ικανότητες αντάξιες του θρυλικού ονόματος της Jeep.

Η ειδική έκδοση Jeep Avenger 4xe The North Face Edition είναι προϊόν δύο ετών συνεργασίας της Jeep με την εταιρεία εξοπλισμού, και ενσαρκώνει τις αξίες που καθιστούν τις δύο μάρκες τόσο δημοφιλείς σε εκείνους που διψούν για εξερεύνηση, περιπέτεια και επαφή με τη φύση.

Η συνεργασία συνδυάζει καινοτόμες τεχνολογίες και ειδικά εξελιγμένα υλικά, έχοντας δοθεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.  

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Έτοιμοι οι μικροί μας οδηγοί για τα FIA Motorsport Games στη Βαλένθια

admin

Opel: Με εξαιρετικά μειωμένες τιμές το Mokka

admin

Audi: Τέλη Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η γκάμα του νέου Α5

admin