Media

Γιώργος Καπουτζίδης: Ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με την «Αγγέλα» και τον «Αλέξη» από το Παρά Πέντε

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε ξανά δύο εκ των πρωταγωνιστών του «Παρα Πέντε» που άφησε εποχή, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με δύο μέλη από το καστ του «Παρα Πέντε». Έχουν περάσει 17 χρόνια από το τέλος της επιτυχημένης σειράς, που μέχρι σήμερα πραγματοποιεί «υψηλές πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης, όποτε προβάλλεται σε επανάληψη.

Συγκεκριμένα, ο ένα εκ των πρωταγωνιστών και σεναριογράφος της επιτυχημένης κωμικής σειράς ανέβασε σε story του ένα στιγμιότυπο όπου ποζάρει με την Αγγέλα και τον Αλέξη, τους κατά κόσμον Αγγελική Λάμπρη και Μιχάλη Μαρίνο.

Και τις 2 τηλεοπτικές σεζόν που προβλήθηκε το «Παρα Πέντε», το 2005-06 και το 2006-07, ήταν η πρώτη σε δημοφιλία και θεαματικότητα τηλεοπτική σειρά, με μέσο όρο τηλεθέασης πάνω από 50%.

Λόγω του σεναρίου, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, συζητήσεις και θεωρίες σχετικά με την εξιχνίαση του μυστηρίου, ενώ κατά την εποχή της αρχικής προβολής της είχε δημιουργηθεί μεγάλη κοινότητα πιστών τηλεθεατών, διαδικτυακές κοινότητες και ομάδες συζητήσεων -φαινόμενο γνωστό σαν cult television- που ως τότε υπήρχε κυρίως για ξένες παραγωγές.

Πολλοί φανατικοί τηλεθεατές -για ευνόητους λόγους- είχαν αντιδράσει σχετικά αρνητικά στο γεγονός ότι η σειρά μετά από ένα σημείο έγινε δεκαπενθήμερη από εβδομαδιαία, το οποίο εξηγήθηκε τότε από τις πρόσθετες υποχρεώσεις του Καπουτζίδη στα μέσα του πρώτου κύκλου, γεγονός που συνεχίστηκε σε μεγαλύτερο βαθμό στη δεύτερη σεζόν.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εκατομμυριούχος: Η ερώτηση που απάντησε λάθος το 100% του κοινού – Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

admin

Απόστολος Γκλέτσος: Το Ηρώδειο δεν είναι τίποτα, πάμε παρακάτω, πολύ κακό για το τίποτα

admin

Γιούλικα Σκαφιδά: «Είναι άδικο γιατί δεν μεγαλώνω μόνη το παιδί μου, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια»

admin