Auto-Moto

Opel: Με εξαιρετικά μειωμένες τιμές το Mokka

Στο νέο τιμοκατάλογο που παρουσίασε σήμερα η Opel, διαπιστώνουμε ότι οι τιμές του Opel Mokka μειώθηκαν στη βασική έκδοση από 1.500-2.000 ευρώ, στην υβριδική έκδοση κατά 2.500 ευρώ, ενώ στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση υπάρχει προωθητική ενέργεια και κρατική επιδότηση.

Το Opel Mokka είναι το συμπαγές SUV της μάρκας με τον «κεραυνό», που πράγματι διακρίνεται από την περίτεχνη σχεδίασή του, τη χαρακτηριστική εμπρός μάσκα Opel Vizor και από το εντυπωσιακό Pure Panel με την ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών στην καμπίνα.

Φέρει συνδεσιμότητα και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποστήριξης οδηγού, ενώ είναι άνετο και ευέλικτο στην πόλη.

Στην Ελλάδα το Opel Mokka, με τις νέες τιμές, πωλείται από 20.900 ευρώ στην έκδοση Edition, με τον κινητήρα βενζίνης 1.2lt – 100hp που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η έκδοση Edition Hybrid, με αποδοτικό υβριδικό σύστημα 1.2lt turbo – 136hp, που καταναλώνει λιγότερο καύσιμο, διατίθεται από 25.650 ευρώ και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. 

Η δε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Mokka με τους 136 ίππους, κοστίζει από 40.500 ευρώ, αλλά με την ειδική προωθητική ενέργεια, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, και με την κρατική επιδότησης του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΙΙΙ», κοστίζει από 28.920 ευρώ!

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Audi: Τέλη Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η γκάμα του νέου Α5

admin

Skoda Elroq: Ερχεται με τιμές από 34.500 ευρώ

admin

Ελαφρύ φρεσκάρισμα για το HR-V

admin