Πολιτική

Στα άκρα η κόντρα Μητσοτάκη – Σαμαρά: Ο πραγματικός λόγος είναι τα «ήρεμα νερά» με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά, λένε οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού

Βαθαίνει το χάσμα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά. Σε δήλωση που έδωσαν στη δημοσιότητα αργά το απόγευμα της Τετάρτης (23.10.2024) οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού αφήνουν νέες αιχμές κατά του πρωθυπουργού για τα ελληνοτουρκικά.

«Είναι προφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Αντώνη Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…», επισημαίνουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και σημειώνουν:

Άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Novartis, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους «μέχρι τέλος», ισχύει στο ακέραιο.

Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα «ήρεμα νερά» με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Όπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε ότι όχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια «σύμφωνα φιλίας» και υποκλίσεις, καταλήγουν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά στη δήλωσή τους.

Σημειώνεται ότι όλα αυτά γίνονται μετά τη μομφή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ για «χαριεντισμούς» με τον καταδικασμένο στο Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έδωσε τα Βραβεία ΑΡΓΩ σε τελετή στην Ακαδημία Αθηνών

admin

«Όχημα» κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης την Επιτροπή Δεοντολογίας για να είναι υποψήφιος στο Συνέδριο

admin

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδικάζει την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων»

admin