Ελλάδα

Αποκλειστικές εικόνες: Το μωρό της Ειρήνης Μουρτζούκου στο γιατρό λίγες ημέρες πριν πεθάνει

Αποκλειστικές εικόνες από τον ιατρικό έλεγχο του δεύτερου μωρού της Ειρήνης Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα, λίγε ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, φέρνει στο φως της δημοσιότητας του newsit.gr. 

Το οπτικό υλικό που παραχωρήθηκε από την 24χρονη μητέρα από την Αμαλιάδα, αποτυπώνει τις στιγμές που η μητέρα έχει μεταφέρει το μωρό στο νοσοκομείο και βρίσκεται στα χέρια των ιατρών, οι οποίοι το εξετάζουν ενδελεχώς.

Όπως θα δείτε κι εσείς στις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr, ο γιατρός εξετάζει τα μάτια του παιδιού, ενώ στο διάλογο που έχει με τη μητέρα γίνεται λόγος και για ταχύπνοιες.

Μάλιστα, παρόν είναι κι άλλο ένα πρόσωπο το οποίο, ρωτάει το γιατρό εάν θα πρέπει να βάλει οξυγόνο στο μωρό. Στη συνέχεια ακούγεται από την γιατρό, ότι θα πρέπει να του χορηγηθεί οξυγόνο. 

Το παιδί από τα λεγόμενα των παρευρισκομένων στο χώρο του νοσοκομείου, όπου εξετάζονταν, είχε μεταφερθεί εκεί και πριν 48 ώρες με τα ίδια συμπτώματα.

Το μωράκι κατά τη διάρκεια της εξέτασης δείχνει να είναι ήρεμο, ενώ το βλέμμα του είναι στραμμένο προς τη μητέρα του.

Το κοριτσάκι τελικά έφυγε από τη ζωή στις 19 Οκτωβρίου του 2023 σε ηλικία δύο μηνών, ενώ στις 19 Ιουνίου του 2022 είχε πεθάνει το πρώτο παιδί της 24χρονης σε ηλικία μόλις 19 ετών.

*To newsit.gr παρουσιάζει τα βίντεο και τις φωτογραφίες με τη συναίνεση της μητέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κορωπί: Εικόνες ντοκουμέντο από το κτήμα της απάτης – «Ατελείωτη βρωμιά σε όλα τα πράγματα»

admin

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στο πόδι στη φωτιά στο Πέραμα

admin

Καμένα Βούρλα: «Όποιος το έχει κάνει, θα το πληρώσει» λέει ο σύζυγος της 50χρονης για τη δολοφονία της 84χρονης

admin