Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή το οτιδήποτε, ο Θεός ξέρει»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την Καίτη Γκρέυ, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων πλάι στον Νίκο Κουρκούλη, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, βεβαίως, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αγαπημένη της γιαγιά, Καίτη Γκρέυ και την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Ειδικότερα, η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε χαρούμενοι γιατί η γιαγιά μου, η Καίτη Γκρέυ έχει βγει από το νοσοκομείο, είναι στο σπίτι. Ας πούμε ότι το ξεπέρασε όλο αυτό το περιστατικό με το εγκεφαλικό. Μπορεί κάποιες φορές να έχει στιγμές διαύγειας, να μας καταλαβαίνει, να μας ακούει και τα λοιπά».

«Προσπαθούμε να της μιλάμε συνέχεια και να αισθάνεται την παρουσία μας. Έχει αρκετά προβλήματα και μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή το οτιδήποτε… ο Θεός μόνο ξέρει».

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Απλά πέρασα έναν κολικό και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για να μου δώσουν φάρμακα».

«Ήταν απίστευτος ο πόνος, παιδιά, εύχομαι να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό το πράγμα. Εντάξει, όμως, είναι κάτι που έρχεται και φεύγει αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα του πρωινού του Alpha.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος μας; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε»

admin

Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι έχει δηλώσει η Μαρία Κορινθίου, δεν θα έκανες αυτή την ερώτηση, εντάξει;»

admin

Απόστολος Λύτρας: Ταξίδι στην Αίγινα με τη νέα του σύντροφο – Δείτε εικόνες από το γεύμα τους

admin