Lifestyle

Σταύρος Ζαλμάς: «Είχα stalker, χτυπούσε το τηλέφωνο και έκλαιγα»

«Η γυναίκα αποφάσισε να ασχοληθεί σε όλη της την ζωή αποκλειστικά με εμένα και με έπαιρναν τηλέφωνο ανά 30 δευτερόλεπτα», αποκαλύπτει ο Σταύρος Ζαλμάς.

Καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν σήμερα (22.10.2024) ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική, την εποχή που είχε μία stalker, και την απόφασή του να αποσυρθεί σιγά – σιγά από το επάγγελμα.

«Είχα μία stalker, ήταν πολύ ενοχλητικό, είχε αρρώστια μεγάλη, ήταν σπάσιμο νεύρων. Η γυναίκα μάλλον δεν ήταν στα καλά της, όποιος το κάνει αυτό δεν είναι ψυχικά ισορροπημένος. Είχα πάει αστυνομία, στον εισαγγελέα, τα μηχανήματα τότε δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Έπαιρνε ανά 30 δευτερόλεπτα.

Όταν δεν το σήκωνα ή δεν της μίλαγα, μου μπλόκαρε το τηλέφωνο αφήνοντάς το ανοιχτό για μέρες. Με παρακολουθούσε, μου έλεγε “Τι δουλειά είχες εκεί χτες βράδυ;”. Εκεί α χάνεις, μπορεί να σε στείλει τρελοκομείο αυτό το πράγμα. Η γυναίκα ήταν σαδίστρια, συνέχιζε για 2 με 3 χρόνια», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο στο θέατρο λέγοντάς μου ότι θα έρθει να με δει, θα μπει στο καμαρίνι να με συγχαρεί κι εγώ δεν θα γνωρίζω την ταυτότητά της. Μιλάμε για θρίλερ. Σε γιορτή με έπαιρνε και δεν έκλεινε το τηλέφωνο αν δεν μιλούσε με όλους τους παρευρισκόμενους. Η εμμονή της σταμάτησε, ευτυχώς, και μάλιστα απότομα. Η αστυνομία δεν την εντόπισε ποτέ, εγώ δεν μπορούσα να συζητήσω μαζί της… Πιάνεις ποτέ συζήτηση με τον βασανιστή σου;», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για την πολυετή καριέρα του στην υποκριτική και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αποσυρθεί από το επάγγελμα.

«Έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από την ιδιότητα. Είναι ψύχραιμη απόφαση και την πήρα με νηφαλιότητα. Έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να ξεκουραστώ. Θα κάνω παράσταση Δευτέρες και Τρίτες και την υπόλοιπη εβδομάδα θα αράζω. Θα κάνω επιλεκτικά πράγματα, θέλω να κάνω πράγματα που θέλουν καλή φυσική κατάσταση», ανέφερε ο ηθοποιός.

v-d52ejzyx2pep

Τέλος κατέληξε: «Δουλεύω από το 1976, μιλάμε για μισό αιώνα. Πήρα ένα διάλειμμα στον στρατό μόνο. Από τότε δουλεύω ακατάπαυστα. Δεν θέλω άλλο και δεν είναι ηλικιακό το θέμα. Δεν θέλω άλλη δουλειά».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ελίνα Παπίλα: «Έχει γίνει θέμα με τον Θανάση Πασσά, χωρίς να υπάρχει θέμα»

admin

Η Μαντόνα και τα παιδιά της παρακολούθησαν συναυλία της Μπίλι Άιλις

admin

Ζέτα Δούκα: «Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου, χωρίς να έχω έναν σύντροφο»

admin