Media

Άννα Κουτσαφτίκη: «Έγινα ξανθιά γιατί μου το ζήτησαν, μου αρέσουν τρελά οι αλλαγές στην εμφάνιση»

Η Άννα Κουτσαφτίκη βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναπύτογλου στο The 2Night Show. Η ηθοποιός μίλησε για το σήμερα και το μέλλον.

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «VIΠ Καλά Γεράματα» στον ΑΝΤ1, η Άννα Κουτσαφτίκη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναπύτογλου στο The 2Night Show, ανέφερε πως δεν θα ήθελε να τη γηροκομήσει η κόρη της όταν μεγαλώσει.

«Θα σου πω ότι εγώ δεν θέλω να με «γιατροπορέψει» το παιδί μου. Αν θεωρήσω ότι δεν τα καταφέρνω μόνη μου, θα πάω αυτοβούλως σε γηροκομείο.

Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν είναι υπεύθυνα για εμάς και η ζωή μπροστά, όχι προς τα πίσω. Αν το κάνει μόνη της και με έχει έγνοια καλώς, αλλά δεν είναι κάτι που θα το απαιτήσω από το παιδί μου» εξομολογήθηκε η Άννα Κουτσαφτίκη.

«Θα με στενοχωρήσει, αλλά δεν θα το θεωρήσω δεδομένο και δεν μπορώ να έχω αξιώσεις» πρόσθεσε η Άννα Κουτσαφτίκη.

«Όταν είχα καστανά μαλλιά, με προτιμούσαν σε πιο δραματικούς ρόλους. Δεν είχα σκεφτεί να γίνω ξανθιά, μου το ζήτησαν στο κάστιγνκ της Μουρμούρας», αποκάλυψε η ηθοποιός. «Έπρεπε να κάνω μία Θεσσαλονικιά και σκέφτηκαν ότι το ξανθό έχει μεγαλύτερη λάμψη, οι Θεσσαλονικιές είναι πάντα περιποιημένες. Μου αρέσουν τρελά οι αλλαγές», πρόσθεσε. 

«7 χρόνια κράτησε η Μουρμούρα. Είχα πάθει ταύτιση. Γυρνούσα σπίτι και έλεγα τον άντρα μου “Σπύρο Τσεκούρα”, ή “Μπάμπη”. Κι έκανα και προβολή κι έλεγα κάπως έτσι θα ζήσω κι εγώ με την κόρη μου», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Θέατρο Τέχνης, όπου, όπως είπε, «μισούσαν» την τηλεόραση, ενώ μοιράστηκε και την απογοήτευσή της κάποια στιγμή από το θέατρο. «Τη μισούσαμε και τη μισούσαν οι δάσκαλοί μου, και με επηρέασε γι’ αυτό και ασχολήθηκα αργά με την τηλεόραση. Είχα την τύχη και την ευλογία να έχω συνεχώς δουλειά στο θέατρο και δε γύρισα παραπέρα να δω την τηλεόραση, ούτε εκείνη εμένα», αποκάλυψε. 

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

The 2Night Show: Γιούλικα Σκαφιδά, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

admin

Τηλεοπτική σειρά γίνεται το μυθιστόρημα «Paper Aeroplanes» με την εφηβική φιλία δύο κοριτσιών

admin

Σίσσυ Χρηστίδου: «Παρακολουθώ ενοχλητικά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης»

admin