Lifestyle

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024  

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Παρατήρησε τις αυξανόμενες εντάσεις σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν τετράγωνη όψη. Οι διαφορές στη γνώμη ή στη μέθοδο μπορεί να γίνουν πιο απογοητευτικές από το συνηθισμένο. Οι ανησυχίες μπορούν επίσης να διαταράξουν την καθημερινότητά σου, τη δουλειά ή τη γενική αίσθηση ότι έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων.

Εάν προκύπτουν προβλήματα που σχετίζονται με το φόρτο εργασίας ή τη δυναμική των σχέσεων, μπορεί να τα σκέφτεσαι έντονα σήμερα. Απόφυγε να εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας, αλλά σκέψου ότι τα σημεία που ενεργοποιούνται είναι τομείς που χρειάζονται επιπλέον προσοχή.

Δίδυμοι: Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις λίγο εκνευρισμένη. Η επιθυμία σου να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο είναι έντονη αυτές τις μέρες, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να ανησυχείς μήπως αφήνεις κάτι χωρίς επίβλεψη.

Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στην εσωτερική ένταση να κυριαρχήσει στη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω για να αποκτήσεις προοπτική. Η ακραία σκέψη μπορεί να υπονομεύσει την κρίση σου για τις σχέσεις και τα χρήματα.

Καρκίνος: Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, μπορεί να βιώσεις έντονα συναισθήματα ή να έχεις πιο μεγάλες ανησυχίες από το συνηθισμένο. Οι σχέσεις μπορεί να φαίνονται βαριές.

Ωστόσο, τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σε παρακινήσουν να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου πιο αποτελεσματικά. Άφησε τον εαυτό σου να νιώσει αυτά τα συναισθήματα, αλλά μην πιέζεσαι να λύσεις όλα τα προβλήματα άμεσα. Η ένταση μπορεί να προκύψει αν εσύ ή κάποιος σημαντικός στη ζωή σου κρατάτε πολύ σφιχτά μια πεποίθηση ή έναν τρόπο σκέψης.

Λέων: Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν. Μπορεί να είσαι τόσο συνδεδεμένη με τις ρουτίνες σου που να προκύπτουν τριβές με άλλους ή να βάζεις υπερβολική πίεση στον εαυτό σου για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει.

Αυτή η διέλευση μεγεθύνει τις ανησυχίες και ίσως προκαλεί λίγη παράνοια. Προσπάθησε να μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου και να επιλέγεις μετριοπάθεια. Είναι μια καλή στιγμή να μάθεις από τις αντιδράσεις σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ένα ζευγάρι δεν χωρίζει ευχάριστα, μετά υπάρχει ανισότητα και έρχονται εντάσεις»

admin

Χοακίν Φίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα σε τρυφερό στιγμιότυπο στο κόκκινο χαλί του Academy Museum Gala

admin

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πρόβα κουστουμιού για την βάφτιση της κόρης του και ατάκα για τον Σεφερλή

admin