Lifestyle

Ελένη Καρακάση: «Ήμουν με τα σωληνάκια και κίτρινη αλλά δέχθηκα να βγάλουμε selfie»

«Είναι ελάχιστες οι φορές που έχω έρθει σε δύσκολη θέση» δήλωσε η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την άβολη στιγμή που έχει ζήσει στο νοσοκομείο όταν πήγε να κάνει χειρουργείο και της ζήτησαν μία… selfie.

Πως διαχειρίζεσαι την αναγνωρισιμότητα;

Δέχομαι πολλή αγάπη από τον κόσμο. Οι ρόλοι που έχω παίξει είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Τα πιο κακά σχόλια που μου έστελναν ήταν στο Twitter όταν έκανα το «Μαύρο ρόδο» και πέρυσι τους «Πανθέους».

Σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση θαυμαστές;

Είναι ελάχιστες οι φορές που έχω έρθει σε δύσκολη θέση. Πριν δυο χρόνια έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο γυναικολογικής φύσεως που κράτησε πολλές ώρες. Όταν με πήγαν από την ανάνηψη στο δωμάτιο και οι νοσοκόμες μου έβαλαν τη ρόμπα, ενώ είχα τα σωληνάκια και κρύωνα, η μια ζήτησε να βγάλουμε selfie. Εγώ ρώτησα «τώρα; Όχι το απόγευμα;».

Ήμουν κίτρινη, αλλά δέχθηκα να βγάλουμε selfie. Δεν μπορούσα να της αρνηθώ, γιατί οι άνθρωποι μας αισθάνονται κοντά τους. Θυμάμαι επίσης είχα τη μαμά μου στο νοσοκομείο σε μια πολύ σοβαρή στιγμή της. Την είχαμε πάει σε κωματώδη κατάσταση και μου ζητούσαν να βγάλω φωτογραφίες. Τότε δεν το έκανα γιατί ήμουν καταρρακωμένη.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: To garden party για τα γενέθλια του μεγάλου τους γιου

admin

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν ισχύει καθόλου ότι έχει επέλθει ρήξη στη σχέση με την Γλυκερία»

admin

Χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε τις πετσέτες σας ξανά απαλές και αφράτες

admin