Media

Τάσος Χαλκιάς: «Η Ομοσπονδία υδραυλικών με έκανε επίτιμο μέλος για τον ρόλο του Σάκη του υδραυλικού»

«Δεν ξέρω αν εκείνη την εποχή ήθελαν οι γυναίκες έναν άνδρα σαν τον Σάκη τον υδραυλικό αλλά ξέρω ότι είχε μεγάλη πέραση και σουξέ τόσο στις γυναίκες όσο και στους υδραυλικούς», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Τόσο στην τηλεοπτική του επιτυχία όσο και το… σουξέ που σημείωσε παλαιότερα ως «Σάκης ο υδραυλικός» μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Χαλκιάς στη συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο (19.10.2024) στους «Weekenders».

«Όταν κάναμε τη σειρά “Θα σε δω στο πλοίο” μαζί με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, μας είχε δει πολύ ντουέτο ο κόσμος. Έτσι λοιπόν είχαμε τελειώσει το γύρισμα και πηγαίναμε προς το αυτοκίνητο μας. Ήταν μια μητέρα, αρκετά νέα γυναίκα, η οποία σταμάτησε με τα παιδιά μόλις μας είδε, τα άφησε από τα χέρια, “α,ο Χαλκιαλάκης” λέει και τρελαθήκαμε και εγώ και ο Γιώργος που μας έκανε ένα», θυμήθηκε ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής.

«Το μεγαλύτερο σουξέ το είχα σαν Σάκης ο υδραυλικός. Δεν ξέρω αν εκείνη την εποχή ήθελαν οι γυναίκες έναν άνδρα σαν τον Σάκη τον υδραυλικό αλλά ξέρω ότι είχε μεγάλη πέραση και σουξέ τόσο στις γυναίκες όσο και στους υδραυλικούς, οι οποίοι με έκαναν επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των υδραυλικών», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Όταν έκαναν τον ετήσιο χορό τους, τους είπα “παιδιά, να ξεκινήσετε, μην με περιμένετε γιατί θα έρθω μόλις τελειώσω την παράσταση”. “Δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσουμε τη γιορτή αν δεν έρθεις εσύ”, μου έλεγαν και πήγαν δυο ώρες μετά όλο το πρόγραμμα τους», είπε ο Τάσος Χαλκιάς

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

H Τραϊάνα Ανανία στο «The Voice»: Την πήρε στην ομάδα της τελευταία στιγμή η Έλενα Παπαρίζου

admin

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η ζωή της Αριάδνης απειλείται, ενώ η Νόρα συλλαμβάνεται

admin

Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο Κεφαλογιάννη – Μάτσα: «Είναι πολύ δυσάρεστο, από προσωπική εμπειρία το λέω»

admin