Πολιτική

Κασσελάκης: Θα πάμε μέχρι τέλους, μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει και στην πράξη το κόμμα των μελών

Σαφές μήνυμα ότι «δεν θα σας προδώσω ποτέ» έστειλε σήμερα, Σάββατο (19.10.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στην Καστοριά, σημειώνοντας πως «θα πάμε μέχρι τέλους, μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει και στην πράξη το κόμμα των μελών».

«Υποτίθεται ότι πριν από δύο Σαββατοκύριακα θα είχαμε ολοκληρώσει το καταστατικό μας συνέδριο, το οποίο θα έφερνε μεγάλες αλλαγές», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, διευκρινίζοντας ότι «η μεγαλύτερη από αυτές τις αλλαγές ήταν να σταματήσει αυτός ο παραγοντισμός και ο φραξιονισμός» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, απεύθυνε κάλεσμα για στήριξη προς το πρόσωπό του λέγοντας: «Δίνοντας σε εσάς τα εργαλεία για να επιλέγετε τα ψηφοδέλτιά σας, αντί να επιλέγει μια πολιτική γραμματεία με ισορροπίες ποιον υποψήφιο θα προωθήσει βάσει επιρροής στην τοπική κοινωνία, θα μπορείτε να επιλέγετε εσείς τους υποψήφιους σας, τόσο ψηφιακά όσο και με κάλπη», πρόσθεσε. Ανέφερε ότι «οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην αρένα της πολιτικής, να βάλει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή και να έχει μία ευκαιρία, χωρίς να περνά από το κονέ του γραφείου του προέδρου, όπως γινόταν μέχρι πρότινος».

«Μπορεί να βλέπετε τον ΣΥΡΙΖΑ πληγωμένο με μονοψήφια ποσοστά και να λέτε ότι αυτό αποκλείεται να ανακάμψει ποτέ. Σας εγγυώμαι ότι η πιο ανοιχτή πολιτική στην χώρα θα δει την ανταπόκριση από την κοινωνία», είπε. Πρόσθεσε ότι «αν φανεί ότι υπάρχει σ’ αυτό τον τόπο κάποιος που αφουγκράζεται τους πολίτες, τους δίνει μια πλατφόρμα για την παραγωγή πολιτικών λύσεων και τους κάνει να αισθάνονται ότι η φωνή τους ακούγεται, τότε θα δείτε ότι η κοινωνία θα το επιβραβεύσει, ειδικά όταν διαπιστώσει ότι αυτή η πολιτική λύση είναι προοδευτική και ρεαλιστική».

Ανάμεσα στους παρόντες ήταν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Έφη Μιχελάκη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εσωκομματικός πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Μην πιστεύετε τη λάσπη τους» λέει ο Κασσελάκης – Άρθρο «κόλαφος» της Γεροβασίλη

admin

Γαμπρός ο Χάρης Δούκας: Οι μπομπονιέρες, οι καλεσμένοι και η δεξίωση

admin

Κασσελάκης: Είμαι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Θα πάμε μέχρι τέλους

admin