Αθλητικά Νέα

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τα έξοδα για το χειρουργείο της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου έκανε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε όλα τα έξοδα για την παίκτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει οικονομικά τα τελευταία χρόνια τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και κινητοποιήθηκε και για την κάλυψη των εξόδων του χειρουργείου της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου, όπως επιβεβαίωσε ουσιαστικά και η ίδια η αθλήτρια του “τριφυλλιού”, ευχαριστώντας τον ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΠΑΕ μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση της Σταμολάμπρου

Μετά από ταλαιπωρία πολλών μηνών αναγκάστηκα να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος του συνδρόμου  κοιλιακών-προσαγωγών 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη καθώς και όλη την ιατρική του ομάδα για την βοήθεια και το ενδιαφέρον τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή καθώς και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα στον κ. Αλαφούζο για το προσωπικό του ενδιαφέρον.

Όλοι μαζί κινήθηκαν άμεσα και συνέβαλαν τα μέγιστα για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου και την ταχύτερη επιστροφή μου στο γήπεδο!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτρια μου, όλο το σταφ της ομάδας και τις συμπαίκτριες μου για την αγάπη και την στήριξη τους!.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

O Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε αντιπάλους για το τουρνουά της Βασιλείας

admin

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 4-1: Πήραν το Λονδρέζικο ντέρμπι με τρομερό δεύτερο ημίχρονο τα «σπιρούνια»

admin

«Αιχμές» από Λαπόρτα: «Κάθε φορά που η Μπαρτσελόνα πάει καλά, επαναφέρουν την υπόθεση Νεγκρέιρα»

admin