Αθλητικά Νέα

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Με Βαγιαννίδη και Νίκα η αποστολή του «τριφυλλιού» για την Κρήτη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης επέστρεψε και τυπικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην 8η αγωνιστική της Super League, ενώ ο Ντιέγκο Αλόνσο πήρε μαζί του στην Κρήτη και τον Γιώργο Νίκα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει εκτός τους Ιωαννίδη και Μαξ, ενώ θα δώσει κόντρα στον ΟΦΗ το πρώτο παιχνίδι μετά το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η επιστροφή του Βαγιαννίδη πάντως, λύνει το αγωνιστικό πρόβλημα για τον Αλόσνο στη θέση του δεξιού μπακ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα της Stoiximan Super League κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι στην Κρήτη. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 4-1: Πήραν το Λονδρέζικο ντέρμπι με τρομερό δεύτερο ημίχρονο τα «σπιρούνια»

admin

«Αιχμές» από Λαπόρτα: «Κάθε φορά που η Μπαρτσελόνα πάει καλά, επαναφέρουν την υπόθεση Νεγκρέιρα»

admin

Δημήτρης Ιτούδης και Μάικ Μπατίστ συναντήθηκαν στο Τορόντο και θυμήθηκαν τον Παναθηναϊκό

admin