Media

Μανούσος Μανουσάκης: «Όταν είδαν την ερωτική σκηνή από το “Ψίθυροι Καρδιάς”, οι γυναίκες του καταυλισμού ενθουσιάστηκαν»

«Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την εκκλησία όταν κάναμε το “Άγγιγμα Ψυχής”», δηλώνει ο Μανούσος Μανουσάκης.

Αναδρομή στις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες, όπως οι «Ψίθυροι Καρδιάς», το «Άγγιγμα Ψυχής» και το «Μη μου λες αντίο», έκανε Μανούσος Μανουσάκης μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» σήμερα το μεσημέρι «18.10.2024).

«Οι “Ψίθυροι Καρδιάς” άφησαν ιστορία, γιατί ήταν η πρώτη σειρά που τόλμησε να καταγγείλει τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία. Η κοινότητα των τσιγγάνων μας δέχτηκε και μας αγκάλιασε. Εκείνη η εποχή ήταν πολύ διαφορετική από την σημερινή, υπήρχε άλλη συνθήκη. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν κάθε φορά και υψηλότερα μέχρι που έφτασαν σε πανελλήνιο ρεκόρ, άσπαστο έως σήμερα.

Οι γυναίκες της κοινότητας είχαν αντιδράσει για την σκηνή με την Ερατώ μπροστά στον καθρέφτη. Όταν είδαν την ερωτική σκηνή, οι γυναίκες του καταυλισμού ενθουσιάστηκαν», περιέγραψε αρχικά ο δημοφιλής σκηνοθέτης.

«Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την εκκλησία όταν κάναμε το “Άγγιγμα Ψυχής”. Δεν θέλαμε να δείξουμε έναν πάπα, ο οποίος τρέχει πίσω από τον ποδόγυρο. Το θέμα ήταν ένας άνθρωπος που υποκύπτει στον πειρασμό και επιστρέφει σε αυτό που πιστεύει, όχι το σκάνδαλο.

Στα Γιάννενα και στα Ζαγοροχώρια οργάνωναν εκδρομές στα μέρη που είχαμε κάνει γυρίσματα για το “Άγγιγμα Ψυχής”. Το πιο δύσκολο γύρισμα ήταν η ερωτική σκηνή», είπε στη συνέχεια.

«Διάβασα πολλές φορές το κοράνι όταν κάναμε το “Μη μου λες αντίο”. Είχαμε θρησκευτική σύμβουλο στα γυρίσματα. Θυμάμαι την σκηνή που ο πρωταγωνιστής, ο Μέμος Μπεγνής, πλένεται με μανία μετά την ερωτική επαφή», πρόσθεσε ακόμα ο Μανούσος Μανουσάκης.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

The Reunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης ξανά μαζί – Επόμενος προορισμός Ουγκάντα

admin

Μιχάλης Οικονόμου: Οι κολλητοί μου δεν είναι συνάδελφοι, ωστόσο αγαπώ πολύ το σινάφι μας

admin

Βάσω Λασκαράκη: «Μου αρέσει πολύ το μοντέλο οικογένειας που έχουμε φτιάξει με τον Λευτέρη Σουλτάτο»

admin