Media

Survivor: Σκληρή αναμέτρηση απόψε για την επικοινωνία – Οι Αετοί ή οι Τίγρεις θα κερδίσουν το έπαθλο;

Η συμφωνία που κλείστηκε εχθές (16.10.2024) στη Σκηνή της Διαπραγμάτευσης φάνηκε να ικανοποιεί και τις δύο Φυλές του Survivor. Τι λένε οι δύο παίκτες που βρίσκονται στο Νησί της Εξορίας; Μάχη Κίτρινων και Πράσινων με έπαθλο την επικοινωνία.

Οι Τίγρεις του Survivor απόλαυσαν τα ζαχαρωτά και τα γλυκά που τους πήγε ο Ορφέας, ενώ οι Αετοί του ριάλιτι επιβίωσης χάρηκαν με τις μισές προμήθειες που θα πάρουν από τους Κίτρινους και κατανόησαν την ατομική ασυλία που διεκδίκησε ο Απόστολος.

Η Εκατερίνα και ο Παναγιώτης βρίσκονται ήδη στο νησί της εξορίας, έτσι απόψε δεν θα αγωνιστούν για να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία. Οι δύο εξόριστοι νιώθουν πληγωμένοι από την απόφαση των Φυλών τους και δεν μπορούν να αιτιολογήσουν γιατί βρίσκονται εκεί.

Οι Αετοί είναι έτοιμοι να απολαύσουν το έπαθλο που κέρδισαν στο χθεσινό ντέρμπι και να μπουν με αναπτερωμένο ηθικό στον στίβο μάχης. Το έπαθλο της Επικοινωνίας φέρνει ξανά αντιμέτωπες τις δύο ομάδες σε ένα αγώνισμα που απαιτεί δύναμη και πείσμα!

Θα καταφέρουν οι Πράσινοι να μάθουν νέα των δικών τους ανθρώπων ή, για ακόμα μία φορά, θα απολαύσουν το έπαθλο οι Κίτρινοι;

 

Η απάντηση απόψε στις 22.15 στον ΣΚΑΪ.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ράνια Τζίμα – Γιάννης Πρετεντέρης: «Δεν μιλάς μόνος σου», «δεν έγινε και κάτι»

admin

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Αποστόλης και Παυλίνα βγαίνουν ραντεβού, κι εκείνη κάνει μια αποκάλυψη που τον αφήνει άφωνο

admin

Πέτρος Ξεκούκης: Είμαι κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία

admin