Ευ Ζην

Τάσος Δούσης: Ανακάλυψα ένα κορυφαίο all day στέκι στο Μικρολίμανο με ασυναγώνιστη θέα, cocktails & φαγητό

Αν μένετε στον Πειραιά σας έχω πολύ ευχάριστα… γευστικά νέα! Αν πάλι δεν μένετε στον Πειραιά αλλά πηγαίνετε για δουλειές και βόλτες βρήκα το μαγαζί που πρέπει να επισκεφτείτε την επόμενη φορά που θα πάτε! Αν πάλι δεν κατεβαίνετε στον Πειραιά σας βρήκα λόγο να πάτε επί τούτου – και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο! Σε τι αναφέρομαι; Σε ένα ωραίο ταξίδι σε έναν κόσμο γαστρονομικών απολαύσεων σε ένα χώρο που η θέα του είναι ανεπανάληπτη!

Όσοι με παρακολουθείτε, ξέρετε ότι, όπως μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα μέρη στον κόσμο έτσι μου αρέσει να ανακαλύπτω και ωραία μαγαζιά και να σας τα προτείνω! Αυτή τη φορά, επιστρέφοντας στην Αθήνα -πριν ξαναφύγω για τα γυρίσματα των ΕΙΚΟΝΩΝ- είπα να κάνω μια βόλτα στο Μικρολίμανο. Η Αθήνα όπως έχω ξαναπεί είναι μια εκπληκτική πόλη για βόλτα…στα βόρεια, στα νότια, στο κέντρο, στον Πειραιά και φυσικά για φαγητό και ποτό. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που πλέον η γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας έχει φτάσει σε αυτό το εξαιρετικό επίπεδο, με μαγαζιά που ανταγωνίζονται εκείνα των ευρωπαϊκών μητροπόλεων. Ας επανέλθω όμως, στην πιο πρόσφατη μου “ανακάλυψη” το Horizon Roof Top of Sences στο Μικρολίμανο, ένα υπέροχο All day στέκι για μπραντς, καφέ, φαγητό και cocktails με ασυναγώνιστη θέα…

Είναι Σαββατοκύριακο ή ακόμα και καθημερινή και θέλεις να πάρεις μια ανάσα; Θέλεις το μάτι σου να βλέπει θάλασσα και να νιώθεις πως είσαι ακόμα σε νησί; Σας έχω λύση… @horizon.rooftopofsenses στο Μικρολίμανο με μαγευτική θέα και μοντέρνα αισθητική.

❤️Θα ξετρελαθείτε με την ταράτσα, ιδανικό σημείο για κοκτέιλ στην ώρα του ηλιοβασιλέματος. Αλλά και για πρωινές «αμαρτίες» με καφέ και μπράντς. Δοκίμασα το Family brunch που είναι για 4 άτομα σε εξαιρετική τιμή. Περισσότερες προτάσεις θα δείτε αναλυτικά στα βιντεο του ποστ παρακάτω…
❤️Για ήρεμες καταστάσεις και λίγο πιο χουχουλιάρικες ο πρώτος όροφος είναι must με cozy ατμόσφαιρα.Εκεί στα πριβέ μπαλκονάκια μπορείτε να έχετε μια ρομαντική στιγμή που θα σας μείνει αξέχαστη.
❤️Στο ισόγειο ή πλάι στη θάλασσα θα το διαλέξετε το σημείο για να νιώθετε την αύρα της θάλασσας και να πιείτε τον καφέ σας μαζί με ένα γλυκάκι. Το προφιτερόλ με ζέστη σοκολάτα έχει γίνει το αγαπημένο μου.
❤️Η κουζίνα είναι απλή και μεσογειακή με ξεχωριστές πινελιές καλού γούστου και φαντασίας. Ξεκινάμε από τα κλασικά πίτσες, μπέργκερ,πεϊνιρλί bao ban με γαρίδες αραντσίνη με μανιτάρια κλπ και πάμε σε κοπές πχ ταλιατα ή σολομό με ρύζι και σπαράγγια. Όλα αυτά συνοδεύουν κοκτέιλ από την ομάδα του Horizon η κρασάκι από μια εξαιρετική επιλογή ετικετών

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε!

❤️Θα με ευχαριστήσετε μετά το ταξίδι σας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα μπορεί να ξεκινάει από το @horizon.rooftopofsenses

Info

Διεύθυνση: Ακτή Κουμουνδούρου 24– Πειραιάς
T. 21 0413 8224
Instagram horizon.rooftopofsenses
Καθημερινά: 10:00 – 02:00

***Περισσότερα για ταξίδια, tips και προτάσεις στα social media –Instagram & Tik Tok– και στο blog μου στο travelstyle.gr και φυσικά στις ΕΙΚΟΝΕΣ σε λίγο καιρό με νέα συναρπαστικά επεισόδια, αρχής γενομένης με τη Μαδρίτη (και όχι μόνο)!

Δείτε επίσης


Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η αστυνομία σε Γαλλία και Ιταλία εξάρθρωσε συμμορία που πουλούσε μπουκάλια “ψεύτικο” γαλλικό κρασί ως vintage για 15.000 ευρώ το ένα!

admin

Γιατί εκατομμύρια Ινδές έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τον Αύγουστο | in.gr

admin

Συνταγή: Αρωματικό banana bread | in.gr

admin