Αθλητικά Νέα

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη υποψήφιος πρόεδρος στην ομοσπονδία τένις

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πρώην παράγοντας του μπάσκετ και πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας του τένις.

Δυναμική επιστροφή στα αθλητικά δρόμενα σχεδιάζει ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Ο γνωστός επειχηρηματιάς και πρόεδρος της μπασκετικής ομάδας του Ηρακλείου, αποδέχτηκε την πρόταση του φίλου και ισχυρού ανθρώπου του τένις Σπύρου Ζαννιά και θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, θέση που θα διεκδικήσει για πρώτη φορά.

Τωρινός πρόεδρος στην Ομοσπονδία είναι ο Δημήτρης Σταματιάδης, ωστόσο έχοντας κλείσει 20 χρόνια στην διοίκηση δεν έχει το δικαίωμα να δηλώσει ξανά συμμετοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υποψήφιος πρόεδρος έχει δηλώσει ότι θα είναι το νυν μέλος της διοίκησης Θεόδωρος Γκλαβάς, ο οποίος και το 2021 ήταν υποψήφιος για τη θέση αυτή αλλά έχασε από τον Σταματιάδη.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης έχει υπάρξει στο παρελθόν πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) έχοντας εμπειρία από ένα τέτοιο πόστο.

Όπως υποστηρίζει η «patris.gr» η συμμετοχή του Παπακαλιάτη ήταν ιδεά από τον Ζαννιά, ο οποίο βάση νομοθεσίας δεν έχει δικαίωμα να εκλεχτεί πρόεδρος. 

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Εθνικής Ελλάδας ανέβηκε 6 θέσεις στο FIFA Ranking

admin

Ο Σάσα Βεζένκοφ για 2η συνεχόμενη αγωνιστική MVP στην Euroleague

admin

Βαθμολογία Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ισόβαθμοι, το απόλυτο ο Ερυθρός Αστέρας

admin