Media

Καλλιόπη Χάσκα και Ελευθερία Κοντογεώργη απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί δύο καταξιωμένες ηθοποιούς στην αποψινή του (16.10.2024) εκπομπή «The 2Night Show». Ο λόγος για την Ελευθερία Κοντογεωργή και την Καλλιόπη Χάσκα που πρωταγωνιστούν στις επιτυχημένες σειρές, «Η Μάγισσα» και «Grand Hotel».

Η πρώτη καλεσμένη του παρουσιαστή είναι η Καλλιόπη Χάσκα που φέτος πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel». Η ταλαντούχα ηθοποιός θα εμφανιστεί στις 24:00 στο «The 2Night Show» και θα μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της Αλίκης Γαζή. 

Τι είδους προετοιμασία έκανε για να ενσαρκώσει τον ρόλο της Αλίκης και γιατί επισκέφτηκε το «Ποσειδώνιο» στις Σπέτσες; Γιατί επιλέγει να ζει μέσα από τους ρόλους της; Γιατί δεν πιστεύει στην τύχη, αλλά στη σκληρή δουλειά;

Τέλος, δηλώνει ότι τώρα ζει την εφηβεία της και εξηγεί τους λόγους που δεν θα μπορούσε να ξαναγυρίσει στην Αμερική.

Δεύτερη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα είναι η Ελευθερία Κοντογεώργη που φέτος πρωταγωνιστεί στη συγκλονιστική σειρά, «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά». Η εντυπωσιακή ηθοποιός θα αναλύσει τον ρόλο που ενσαρκώνει στο σίριαλ, της Βασιλικής Λάσκαρη.

Πώς αισθάνεται που υποδύεται την προγιαγιά του Μιχαήλ Λάσκαρη, που  πέρυσι υποδύθηκε ο Γιώργος Γάλλος; Πού βρισκόταν όταν της ανακοινώθηκε ότι πήρε τον ρόλο και πώς αντέδρασε; Γιατί αρνήθηκε πέρυσι να συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο της «Μάγισσας»; Γιατί θεωρεί τον κόσμο της τηλεόρασης μαγικό;

Τέλος, μιλάει για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, τον μονάκριβο γιο της και τα μελλοντικά της σχέδια.

Το «The 2Night Show» προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ»

admin

Η Σία Κοσιώνη υποδέχθηκε στον ΣΚΑΪ την Άννα Κανδύλη: «Να σε καλωσορίσω στην οικογένεια»

admin

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: O Αποστόλης κανονίζει πάλι κρυφό ραντεβουδάκι με την Παυλίνα

admin