Αθλητικά Νέα

Ο ΟΦΗ προσφέρει δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε ότι πριν από τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα (20/10/24, 18:00) απέναντι στον Παναθηναϊκό, έξω από το γήπεδο θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας.

Μια πολύ όμορφη κίνηση θα γίνει από τον ΟΦΗ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Παγκρήτιο Σύλλογο κατά του καρκίνου του μαστού, την Κυριακή (20/10/24) πριν από τον αγώνα των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League.

Όπως έκαναν γνωστοί οι Κρητικοί από τις 13:00 το μεσημέρι έως τις 17:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίες σε όσες γυναίκες επιθυμούν και μάλιστα θα δοθεί και ένα διπλό εισιτήριο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου του Μαστού “Στόχος – Πρόληψη” είναι για μια ακόμη χρονιά «στην ίδια ομάδα»!

Με το σύνθημα «Είναι στο χέρι μου», ο ΟΦΗ ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με την Περιφέρεια Κρήτης και στέλνουν κοινό, ηχηρό μήνυμα στην εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ανήμερα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, από τις 13:00 μετά το μεσημέρι ως τις 17:00 το απόγευμα, η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης θα βρίσκεται στο γήπεδο του ΟΦΗ, στο Parking επί της οδού Καντάνου (δίπλα στο OFI Crete FC Official Store), δίνοντας τη δυνατότητα σε όσες γυναίκες επιθυμούν να υποβληθούν ΔΩΡΕΑΝ σε εξέταση μαστογραφίας (*θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)!

Όσες γυναίκες εξεταστούν, θα λάβουν από ένα διπλό εισιτήριο για να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα με τον Βόλο (Τετάρτη 30/10, 15:00) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας από τη Θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Για την επιλογή των γυναικών που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μαστογραφία, κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι:
•⁠ ⁠Γυναίκες ηλικίας άνω των 40
•⁠ ⁠Θα δοθεί προτεραιότητα σε γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε μαστογραφικό έλεγχο όπως και σε ανασφάλιστες γυναίκες
•⁠ ⁠Αποκλείονται οι γυναίκες: α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή, β) που έχουν κάνει μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών, γ) γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους, δ) που έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.
• Οι γυναίκες που θα προσέλθουν για εξέταση, εφόσον έχουν προηγούμενες εξετάσεις που αφορούν στο μαστό, είναι απαραίτητο να τις κρατούν μαζί τους.

Πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα μέλη συλλόγου “Στόχος – Πρόληψη” θα βρίσκονται στις εισόδους των θυρών του γηπέδου και θα ενημερώνουν τις γυναίκες που θα εισέρχονται, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Ο αγώνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι ένας αγώνας που θα συνεχίσουμε να δίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Γι’ αυτό και ο ΟΦΗ με την Περιφέρεια Κρήτης θα είναι ξανά στην ίδια ομάδα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΟΚ – Πόρτο 89-70: Επίδειξη δύναμης από τους «ασπρόμαυρους»

admin

ΠΑΟΚ – Πόρτο: Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης στο «Παλατάκι»

admin

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη υποψήφιος πρόεδρος στην ομοσπονδία τένις

admin