Ελλάδα

Victoria’s Secret: Αυτή είναι η Ελληνίδα καλλονή που θα φορέσει φτερά αγγέλου στο Show 2024

Δυνατό «come back» θα κάνει φέτος στις 15 Οκτωβρίου μετά από ολόκληρα 6 χρόνια απουσίας το Victoria’s Secret Fashion Show. Στην πασαρέλα των πασίγνωστων μοντέλων θα περπατήσει για πρώτη φορά και μία Ελληνίδα, μόλις 21 χρόνων.

Αν και η πρωταγωνίστρια του show της Victoria’s Secret θα είναι η καταπληκτική Cher που θα τραγουδήσει ανάμεσα στα top models, η αληθινή πρωταγωνίστρια για τη χώρα μας θα είναι η Ελληνίδα καλλονή Ανθή Φακιδάρη που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ξεχωρίσει ήδη στον χώρο της μόδας παγκοσμίως.

Η Ανθή αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη στην Νέα Υόρκη και μετά από σκληρή δουλειά κατάφερε να βρεθεί στη μαγική λίστα του οίκου, ανάμεσα στα σημαντικότερα μοντέλα του κόσμου όπως την Gigi Hadid και την Tyra Banks.

Το 21χρονο μοντέλο γεννήθηκε στο Περιστέρι και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε Αθήνα, Μιλάνο και Νέα Υόρκη αν και η βάση της είναι το Παρίσι.

Έχει περπατήσει ήδη σε πασαρέλες εκπροσωπώντας Louis Vuitton, Chanel, Giorgio Armani, Cartier και πολλούς άλλους οίκους.

Πέρα από τα εντυπωσιακά catwalk της, η Ανθή Φακιδάρη έχει γίνει η πρωταγωνίστρια σε καμπάνιες διάφορων brands, ακόμη και στο Versace.

Η πανέμορφη Ανθή πριν από λίγους μήνες είχε δώσει συνέντευξη στο Περιοδικό «Κ» μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο επάγγελμά της.

«Είναι μια δουλειά με ευχάριστες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Προσωπικά, με τροφοδοτεί το κομμάτι της καλλιτεχνικής έκφρασης. Η αίσθηση, δηλαδή, ότι το σώμα μου γίνεται ένας καμβάς μέσω του οποίου μπορούν να ζωντανέψουν συναισθήματα ή το όραμα ενός φωτογράφου, ενός σχεδιαστή. Από την άλλη, χρειάζεσαι γερό στομάχι.

Είσαι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, μακριά απ’ την οικογένεια και τους φίλους σου, βιώνεις πολλές απορρίψεις. Ξέρεις, καμιά φορά, όσο απολαμβάνω το να μου πει κάποιος “Τι όμορφη που είσαι!”, άλλο τόσο με φέρνει σε αμηχανία. Έχω εισπράξει κακεντρεχή σχόλια του στιλ “είσαι όμορφη, άρα κενή περιεχομένου”», είχε πει τότε η Ελληνίδα καλλονή.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές στην Κρήτη – Στους 29 βαθμούς ο υδράργυρος

admin

Χαλάνδρι: «Κυνηγούσε για δέκα λεπτά με το μαχαίρι τα παιδιά», λέει ο πατέρας ανήλικου που τους επιτέθηκε ο Κινέζος

admin

Τελευταίο αντίο στην Αθηνά Μαρτίνου: Πλήθος κόσμου στην κηδεία της, παρόντες Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Σωκράτης Κόκκαλης

admin