Media

Η Φάρμα: Ένταση στους Γαλάζιους μετά την σύγκρουση Ρούλας και Νίκου – Τι θα δούμε απόψε

Έντονο θα είναι το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας με το κλίμα στη γαλάζια ομάδα να είναι τεταμένο και τις συγκρούσεις να αυξάνονται.

Στο χθεσινό επεισόδιο (Κυριακή 13/10) της Φάρμας, η γαλάζια ομάδα έχασε στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας και η αρχηγός Ρούλα Κουφοπούλου, προχώρησε σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου μονομάχου. Η απόφαση της ομάδας ήταν ομόφωνη, με όλους τους παίκτες να ψηφίζουν την Ιωάννα Μπακάση ως την πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Το αποτέλεσμα δεν ξάφνιασε την Ιωάννα, η οποία δήλωσε έτοιμη να αποδείξει την αξία της στον αχυρώνα. Στη Δοκιμασία Προμηθειών, ο Παύλος Θεοφανίδης κατάφερε να εξασφαλίσει τις διπλάσιες προμήθειες για την πράσινη ομάδα.

Απόψε, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ασυνεννοησία και ένταση επικρατεί στη γαλάζια ομάδα, καθώς οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους δεν είναι ξεκάθαρες και η διαχείριση των προμηθειών γίνεται όλο και δυσκολότερη, καθώς τα αποθέματα λιγοστεύουν.

Η συναισθηματική φόρτιση οδηγεί σε μια νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Νίκο Κωβαίο και στη Ρούλα Κουφοπούλου, στην οποία σύντομα εμπλέκονται και άλλοι παίκτες της ομάδας.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Survivor: «Έσπασαν» το σερί των ηττών οι Πράσινοι – «Μαλλί με μαλλί» τα κορίτσια του reality

admin

Ταμπού – επόμενα επεισόδια: Ο Γαβριήλ μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Σύνθιας

admin

The Reunion: Πρεμιέρα την Πέμπτη με το πρώτο επεισόδιο στην Ουγκάντα

admin