Lifestyle

Κατερίνα Βισσέρη: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του GNTM – «Είμαι ασφαλής»

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευτεί η Κατερίνα Βισσέρη. Το μοντέλο ενημέρωσε τους followers της ότι «είναι ασφαλής».

Το γνωστό μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM είχε μιλήσει ανοιχτά για την ανορεξία και πώς κατάφερε να βγει νικήτρια μετά τη μάχη που έδωσε. Η Κατερίνα Βισσέρη σλημερα (14.10.2024) ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο.

Η ίδια που ασχολείται εντατικά και με το Youtube, έβγαλε μία λήψη από το κρεβάτι του νοσοκομείου έχοντας στο χέρι της πεταλούδα με ορό.

«Δύσκολες μέρες αλλά τώρα, είμαι ασφαλής», έγραψε το μοντέλο.

Η Κατερίνα Βισσέρη στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που είχε δώσει με τη νευρική ανορεξία και το πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να βγει από αυτή την περιπέτεια.

«Καμία λιποθυμία, κανένας πόνος και καμία επίσκεψη ή νοσηλεία δεν με τρόμαζαν. Ούτε καν τα συχνά επεισόδια αμνησίας. Συνέχιζα με πείσμα τις δύσκολες σπουδές της Νομικής, έπειτα δούλευα επίσης σε σκληρές συνθήκες εργασίας για πολλές ώρες, αλλά πραγματικά δεν με πτοούσε τίποτα. Είχα χάσει την ικανότητα να αισθάνομαι και να βλέπω την ουσία των πραγμάτων. Το μυαλό, με δόλο Α’ βαθμού, δημιουργεί ένα είδος διαστρέβλωσης, από την υπερβολική του ανάγκη να μοιάσει έστω και λίγο σε ένα λανθασμένο είδωλο που εκείνο έχει πλάσει» είχε πει το μοντέλο…

«Έπιασα πάτο τόσες φορές, που μερικές πίστεψα ότι “τελείωσε”. Δεν έβλεπα φως ποτέ μέσα στα σκοτάδια μου, ενώ στον έξω κόσμο ήμουν πάντα χαμογελαστή. Είχα πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο μου και όποτε έκλεινε η πόρτα του σπιτιού μου πίσω μου, όλα μαύριζαν. Μοναξιά», έλεγε.

Πέρα από υγεία, έχασα και πολύ κόσμο από κοντά μου, γιατί δεν μπορούσαν πολλοί να ανταπεξέλθουν σε μια ψυχική ασθένεια. Πολλές φορές η σιωπή τους ηχούσε πιο δυνατά από τις φωνές στο δικό μου κεφάλι. Με τα χρόνια το δούλεψα μέσα μου και τους κατάλαβα» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Κατερίνα Βισσέρη.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που θαυμάστρια του κάνει ερωτική εξομολόγηση πάνω στην σκηνή

admin

Γιάννης Πλούταρχος για την «stalker» του: «Δεν θέλω να μιλήσω, έχουν τελειώσει όλα»

admin

Η Beyoncé και ο Jay-Z αντιδρούν πρώτη φορά για τις κατηγορίες που τους συνδέουν με τα εγκλήματα του «Diddy»

admin