Ελλάδα

Λέσβος: Καταγγελία 14χρονης για βιασμό από δύο άνδρες – Ανέβασαν βίντεο στο ίντερνετ

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια 14χρονη από δύο νεαρούς άνδρες στο νησί της Λέσβου, ενώ αποκάλυψε πως στη συνέχεια οι δυο δράστες την απειλούσαν ότι θα ανέβαζαν βίντεο από την αποτρόπαια πράξη στο διαδίκτυο. 

Οι δράστες, 21 και 22 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και κάποια στιγμή το έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα. Ωστόσο, το οδήγησαν σε μια ερημική αποθήκη όπου το παιδί έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους δύο άνδρες. Το περιστατικό φέρεται να έγινε μετά τις 20 Αυγούστου.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς είχαν το θράσος να μαγνητοσκοπήσουν την πράξη τους και να ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια την εκβίαζαν με αποτέλεσμα το παιδί να ενημερώσει τους γονείς της στις 8 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στις 12 Οκτωβρίου κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Το παιδί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας την Πέμπτη και εισήχθη στο Βοστάνειο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αυτός είναι και ο λόγος που η 14χρονη λύγισε και αποκάλυψε τα πάντα.

Με εντολή του εισαγγελέα το κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί, αν υπέστη κακοποίηση και σε ποιο βαθμό.

Σύμφωνα με το “Νησί” που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.

Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Ο Εισαγγελέας αναμένεται να κάνει αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού προκειμένου στη συνέχεια να αποφανθεί αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για το 14χρονο κορίτσι είχε ενημερωθεί το Χαμόγελο του Παιδιού για την υπόθεση πριν από δύο εβδομάδες.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Κερδίζει τη μάχη η 13χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ – «Έχει τραύματα παντού» λέει η μητέρα της

admin

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, κέντρο της Αθήνας και Αττική Οδό

admin

Καιρός: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας – «Βουτιά» 11 βαθμών Κελσίου το Σάββατο

admin