Ελλάδα

Μαραθώνας: Επεισοδιακή σύλληψη 27χρονου οδηγού που προσπάθησε να χτυπήσει μία 28χρονη και έναν 20χρονο

Χειροπέδες σε έναν 27χρονο οδηγό που προσπάθησε να εμβολίσει με το αυτοκίνητο του δύο άτομα στο Πολυδένδρι Ωρωπού, πέρασαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη, στην περιοχή του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου έξω από κατάστημα στο Πολυδένδρι, ο 27χρονος οδηγός μπήκε με σβηστά φώτα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και επιχείρησε να εμβολίσει αρχικά μία 28χρονη και έπειτα ένα 20χρονο.

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει ανεβαίνοντας σε νησίδα, ενώ ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι με τον 27χρονο δράστη να εγκαταλείπει το σημείο.

Είχε προηγηθεί έξω από το κατάστημα λεκτική αντιπαράθεση, ανάμεσα στον 27χρονο κατηγορούμενο και την 28χρονη λόγω προσωπικών διαφορών.

Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, ταυτοποίησαν τον 27χρονο οδηγό και μετά από έρευνες τον εντόπισαν το μεσημέρι της Παρασκευής (11.10.2024) να κινείται στην περιοχή του Μαραθώνα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 27χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και επιχείρησε να διαφύγει οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα στους δρόμους και τα στενά του Μαραθώνα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Έπειτα πάρκαρε έξω από το σπίτι του, μπήκε μέσα και επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά, όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 400 έλεγχοι σε ένα βράδυ για αυτοσχέδιους αγώνες – Βεβαιώθηκαν 110 παραβάσεις

admin

Καιρός αύριο: Γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές – Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

admin

Τζόκερ κλήρωση 2818: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

admin