Πολιτική

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας – Live όλες οι εξελίξεις

Ομαλά εξελίσσεται ο β΄γύρος των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ σήμερα Κυριακή (13.10.24) με τους δύο «μονομάχους» Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να στέλνουν μήνυμα για την επόμενη ημέρα. «Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στο Ίλιον λίγο μετά τις 10:30. «Σήμερα ψηφίζουμε για την Αλλαδή», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων. Στις 11:00 η πρώτη εικόνα για τη συμμετοχή. Live όλες οι εξελίξεις.

 

Στο πρώτον γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ της περασμένης Κυριακής, ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ ο Χάρης Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το πολύωρο θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων.

Η σημερινή ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 19:00 το απόγευμα κι λίγη ώρα αργότερα θα γίνει γνωστός ο νικητής.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η συμμετοχή η οποία στο β΄ γύρο αναμένεται να είναι μειωμένη περίπου κατά 30%, σύμφωνα με τα δεδομένα των προηγούμενων εκλογών του 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή ψηφοφορία έχουν οι 303.000 που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή. Επίσης δεν χρειάζεται να καταβάλουν εκ νέου το αντίτιμο των 3 ευρώ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Νικόλας Φαραντούρης: Αντίπαλός μου δεν είναι ο σύντροφός μου στον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Μικρότερη από τον πρώτο γύρο η συμμετοχή στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Live όλες οι εξελίξεις

admin

Απόστολος Γκλέτσος: Αν βγω πρόεδρος, θα διαγράψω τον Στέφανο Κασσελάκη

admin