Lifestyle

Σοφία Βόσσου και Πωλίνα θυμούνται παλιές τους επιτυχίες: «Πολλά ζευγάρια χώρισαν στις Σεϋχέλλες»

Πωλίνα και Σοφία Βόσσου συνεχίζουν να κάνουν «κολλήτή» παρέα. Μαζί έδωσαν συνέντευξη και θυμήθηκαν στιγμές της επαγγελματικής τους πορείας.

Στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega μίλησαν η Πωλίνα και η Σοφία Βόσσου, που κάνουν παρέα, εδώ και δεκαετίες. Η Σοφία Βόσσου λέει πως ο άνθρωπος γερνάει από το μυαλό. «Ήμουν πολύ ανασφαλής όταν ήμουν μικρή, σε βαθμό κακουργήματος. Συνειδητοποίησα ότι πάνω στην ανασφάλειά μου πατάνε οι άλλοι και μου πίνουν το αίμα» αναφέρει.

Σε ερώτηση για το πότε αντιλήφθηκε την επιτυχία, η τραγουδίστρια της «Άνοιξης» είπε: «Την επιτυχία δεν την αντιλήφθηκα ποτέ, και δεν την έχω αντιληφθεί, σου μιλάω ειλικρινά. Είχα το μαχαίρι στον λαιμό από τις εταιρείες μου να βγάζουμε αυτόγραφα.

“Αφήστε με ρε παιδιά” τους έλεγα και βαριόμουν. Βαριόμουν. Μου ζήταγαν αυτόγραφα στον δρόμο και τους έλεγα “άσε τα αυτόγραφα, να σε πάρω μια αγκαλιά”. Ποτέ δεν κατάλαβα την επιτυχία, ίσως γιατί γεννήθηκα μουσικός».

Η Πωλίνα τονίζει πως το πιο ωραίο κομπλιμέντο που δέχεται από τον κόσμο είναι πως δεν έχει αλλάξει γιατί κάποιοι με τις επεμβάσεις πρέπει να «ξανασυστηθούν», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Πολλά ζευγάρια χώρισαν στις Σεϋχέλλες. Εκεί πας για να ζήσεις έναν έρωτα», καταλήγει η Πωλίνα αναφερόμενη στο γνωστό τραγούδι της, που έγινε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’80.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Νόνη Δούνια για τον «stalker» της: Είχε πάει μέχρι στο σπίτι της μητέρας μου

admin

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την πεθερά της: «Με αγαπάει πάρα πολύ και την λέω μαμά»

admin

Άννα Πρέλεβιτς και Τέα Πρέλεβιτς αποκαλύπτουν στην κάμερα τι έκαναν πίσω από την πλάτη της μητέρα τους

admin