Ελλάδα

Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στον 39χρονο Αλβανό με τα όπλα και τα εκρηκτικά στην οδό Σωκράτους

Με ένα βαρύ κατηγορητήριο, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, ο 39χρονος σεσημασμένος Αλβανός  κακοποιός ο οποίος συνελήφθη με όπλα και εκρηκτικά στο κέντρο της Αθήνας.  

Σε βάρος του Αλβανού κακοποιού, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατοχής και προμήθειας εκρηκτικών υλών, από την οποία μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο,  κατά συναυτουργία και το πλημμέλημα της παράνομης οπλοφορίας κατά συναυτουργία.

Η σύλληψη του 39χρονου, έγινε μετά από τυχαίο έλεγχο χθες Παρασκευή (11.10.2024) που έγινε σε αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε ο 39χρονος με τη σύντροφό του- συνελήφθησαν και οι δυο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, κατά την διάρκεια ελέγχου στην οδό Σωκράτους ενός οχήματος, στο οποίο επέβαιναν ο 39χρονος και μια 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία, εντοπίστηκε αρχικά στην κατοχή του άνδρα ένα όπλο και στη συνεχεία μια τσάντα που περιείχε δυο αντικείμενα που έμοιαζαν με πλαστική εκρηκτική ύλη, καθώς και πυροκροτητές.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών το οποίο επιβεβαίωσε πως πρόκειται για εκρηκτικά.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός – Meteo: Τους 34 βαθμούς άγγιξε η θερμοκρασία το Σάββατο, μικρή ανάσα δροσιάς την Κυριακή

admin

Πολεμικό Ναυτικό: Τι δείχνουν οι δοκιμές της πρώτης φρεγάτας Belharra «Amiral Ronarc’h»

admin

Μενίδι: Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο εντόπισαν σε σπίτι, με χειροβομβίδες και πυρομαχικά

admin