Lifestyle

Κατερίνα Λέχου για Αθηναΐδα Νέγκα: Ψευδές το δημοσίευμα για μεταξύ μας καυγά, πρόκειται για απάτη

Η Κατερίνα Λέχου δήλωσε έκπληκτη από το δημοσίευμα που την ενέπλεκε σε καυγά με την Αθηναΐδα Νέγκα. «Η ζωή με εκπλήσσει πάντοτε» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η Αθηναΐδα Νέγκα και η Κατερίνα Λέχου στη συνέχεια διέψευσαν δημοσίευμα που έκανε λόγο για καυγά ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τη δημοφιλή ηθοποιό. Στόχος όπως επισημαίνουν και οι δύο, ήταν η εξαπάτηση καταναλωτών. Μια παγίδα για να επενδύσουν χρήματα σε ένα site, τα οποία στη συνέχεια θα έκαναν «φτερά». Κάτι που έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Στην εκπομπή Action Weekend το πρωί του Σαββάτου (12-10-2024) μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή πρωταγωνίστρια έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από το επίμαχο δημοσίευμα που έκανε λόγο για καυγά της ηθοποιού με την παρουσιάστρια του σταθμού, Αθηναΐδα Νέγκα.

«Η ζωή με εκπλήσσει πάντοτε. Φανταστείτε ότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι. Ας προσπαθήσουμε σε αυτούς τους καιρούς, επειδή είναι λίγο δόλιοι, να μην χάνουμε την κριτική μας σκέψη και πέφτουμε σε παγίδες», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Τώρα τι να σας πω; Το κρίμα είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε μία άκρη. Ουσιαστικά, διά στόματος εμού παροτρύνουν τον κόσμο να επενδύσει χρήματα σε ένα σάιτ, προκειμένου να βγάλει λεφτά χωρίς να κάνει επί της ουσίας τίποτα. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεν είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος», συμπληρώνει η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Action24.

«Όλη η συνέντευξη όπως αναπαράγεται μέσω του Instagram, αν κάποιος με ξέρει όλα αυτά τα χρόνια, καταλαβαίνει ότι δεν συνομιλώ με αυτόν τον τρόπο, δεν χρησιμοποιώ τέτοια λόγια. Παράφρασαν όλη τη συνέντευξη με την κυρία Νέγκα», επισημαίνει η Κατερίνα Λέχου για το επίμαχο περιστατικό απάτης.

«Το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο εγώ τσακώθηκα με τη Λέχου είναι ψευδές. Πρόκειται για τη γνωστή απάτη», έγραψε στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα.

Αργότερα η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια δημοσίευσε και βίντεο με το οποίο ενημερώνει πως πρόκειται για δημοσίευμα το οποίο στόχευσε στο να εξαπατήσει τους αναγνώστες.

«Είναι τελείως ψέμα, είναι η γνωστή απάτη με τα λεφτά», επισημαίνει η Αθηναΐς Νέγκα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Σούζαν Ντάουνι πρωταγωνιστούν σε νέα ταινία της Universal Pictures

admin

Σοφία Βόσσου και Πωλίνα θυμούνται παλιές τους επιτυχίες: «Πολλά ζευγάρια χώρισαν στις Σεϋχέλλες»

admin

Γιώργος Σαμπάνης και Γιώργος Κακοσαίος έκαναν πρεμιέρα στον «Βοτανικό» υπό το βλέμμα του Γιάννη Πλούταρχου

admin