Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ειλικρινής η συγνώμη του, δεν προστατεύτηκε από την ομάδα του»

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει την συγνώμη του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ σχετικά με το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, με τη γνωστή παρουσιάστρια να αναφέρει πως ο 55χρονος δημοσιογράφος ζήτησε μια ειλικρινή συγνώμη στον κόσμο.

Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα έχει μπει στο επίκεντρο τα τελευταία 24ωρα, καθώς ο έμπειρος δημοσιογράφος – παρουσιαστής παρουσίασε από την εκπομπή του ένα ρεπορτάζ σχετικά με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Γλυφάδα, εκεί που ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Τα αρνητικά σχόλια και η κριτική που δέχτηκε ο Λιάγκας είχαν ως αποτέλεσμα ο ίδιος να ζητήσει δημόσια συγνώμη, εκφράζοντας πως έκανε μια λάθος απόφαση, να παίξει ένα τέτοιο ρεπορτάζ στον αέρα της εκπομπής του.

Την συγνώμη αυτή θέλησε να σχολιάσει η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα της στο «Χαμογέλα και Πάλι!» με την γνωστή παρουσιάστρια να στέκεται δίπλα στο πλευρό του 55χρονου, για τον οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά υπήρξε ανθρωποφαγία.

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που και ο ίδιος το αντιλαμβάνεται το λάθος του, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι οι αντιδράσεις που είναι ακραίες είναι και καταδικαστέες, γιατί μετά μπαίνουμε σε έναν τρόπο παρόμοιο με αυτόν που καταδικάζουμε και με αυτόν που κατηγορούμε. Πιστεύω ότι ήταν ειλικρινής η συγγνώμη του, τον είδα πάρα πολύ στεναχωρημένο. Θυμόμαστε ότι και στο παρελθόν σε αντίστοιχη θέση που έχει βρεθεί ο Γιώργος δεν ήταν ποτέ τόσο ξεκάθαρη η συγγνώμη, τόσο κάθετη η ανάληψη του λάθος του. Είναι σαφές ότι έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Όλες αυτές οι αντιδράσεις που έχουν προκύψει τις καταλαβαίνω, αλλά νομίζω πια μετά πηγαίνουμε σε μια ανθρωποφαγία σαν αυτή που καταδικάζουμε, έχοντας τόσο ακραίες περιπτώσεις. Μου άρεσε πολύ και η τοποθέτηση του Αιμίλιου Χειλάκη» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή του είπε ότι θα πρέπει όλοι να θέσουμε κάποιες κόκκινες γραμμές στην τηλεόραση. Καμιά φορά, όταν διανύουμε μία επιτυχημένη περίοδο, η φιλοδοξία είναι πολύ μεγάλη παγίδα που διαβρώνει το φίλτρο μας. Το ρεπορτάζ σταματάει εκεί που λέει «βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του». Όλο το υπόλοιπο είναι άστοχο κουτσομπολιό», παρατήρησε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ζητήσει άλλες 11 φορές συγνώμη για λογαριασμό του. Πληγώνει όλη τη δημοσιογραφία και στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Σε λίγο θα ντρεπόμαστε που είμαστε δημοσιογράφοι», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Συρίγος.

«Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι άλλο: η ομάδα του δεν έχει λόγο στο στήσιμο της εκπομπής; Τον φοβούνται; Γιατί δεν προστατεύτηκε με κάποιον τρόπο; […] Πρέπει να υπάρχει και ένα αντικειμενικό κριτήριο, όχι μόνο όταν ξεσηκώνεται ο κόσμος. Ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να μας θολώνει και να χάνουμε το μέτρο και την ηθική μας», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σοφία Βόσσου και Πωλίνα θυμούνται παλιές τους επιτυχίες: «Πολλά ζευγάρια χώρισαν στις Σεϋχέλλες»

admin

Γιώργος Σαμπάνης και Γιώργος Κακοσαίος έκαναν πρεμιέρα στον «Βοτανικό» υπό το βλέμμα του Γιάννη Πλούταρχου

admin

Άννα Βίσση σε Ματούλα Ζαμάνη: Το τραγούδι – αφιέρωση και η ατάκα για τη μπλούζα που φορούσε

admin